Tiesitkö, että Jeesuksen elämä voi tulla sinun elämäksesi?

Tiesitkö, että Jeesuksen elämä voi tulla sinun elämäksesi?

Kuuliaisuus Jeesuksen sanoja kohtaan johtaa meidät yltäkylläiseen elämään.

3 Minuuttia ·

Jeesus on elämä

"Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuten kuin minun kauttani." Joh. 14:6.

"Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala…Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valo…Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme."  Joh. 1:1, 4, 14.

"Henki tekee eläväksi, ei liha mitään hyödytä. Ne sanat, jotka minä olen puhunut teille, ovat henki ja elämä." Joh. 6:63.

Simon Pietari vastasi hänelle: "Herra, kenen luo me menisimme? Sinulla on iankaikkisen elämän sanat." Joh. 6:68.

Pidä hänen käskynsä

Jos haluamme, että Jeesuksen elämä tulee meidän elämäksemme, meidän tulee olla kuuliaisia elämän sanoille. Meidän tulee pitää hänen käskynsä. "Jos te rakastatte minua, te pidätte minun käskyni." Joh. 14:15. Jeesuksen elämän ja sanojen tarkoituksena oli, että ne tulisivat myös meidän elämäksemme. Meidän on otettava ristimme joka päivä ja seurattava häntä (Luuk. 9:23). Se johtaa meidät iankaikkiseen elämään.

"Sillä ne, jotka hän on ennalta tuntenut, hän on myös ennalta määrännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa." Room. 8:29. Tämä merkitsee sitä, että on olemassa monia, jotka pitävät hänen käskynsä tullakseen hänen kuvansa kaltaisiksi. Meidän täytyy tehdä valinta. Jos valitsemme hyvän, se tuottaa elämän ja siunauksen (5. Moos. 30:15, 19)! Valitaksemme oikein meidän on tunnettava Sana. "Pidä huolta lukemisesta, kehottamisesta ja opettamisesta…Huolehdi näistä kaikista ja elä niissä…" 1. Tim. 4:13, 15.

Kristuksen elämä meissä

"Minä sanon: vaeltakaa Hengessä, niin ette toteuta lihan himoja… Jos me Hengessä elämme, vaeltakaamme myös Hengessä." Gal. 5:16, 25. Tässä me voimme nähdä tien elämään. Kuuliaisuus Jeesuksen käskyjä kohtaan johtaa voittoon lihan himoista. "Kilpaile hyvä uskon kilpailu ja tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon sinut on kutsuttu ja johon olet tunnustautunut hyvällä tunnustuksella monen todistajan edessä." 1. Tim. 6:12. Voidaksemme kilpailla hyvän uskon kilpailun Jumala antaa meille Pyhän Hengen sekä osoittamaan sen, mikä on voitettava, jotta hän antaisi meille voiman voittamiseen.

Silloin Kristuksen elämä ilmestyy meissä (2 Kor. 4:10). Me tulemme hänen elämänsä lähettiläiksi; me elämme, jotta hän voisi kirkastua meissä ja jotta hänen ilmeistyessään me olisimme puhtaita niin kuin hän on puhdas – me tulemme hänen kaltaisikseen (1 Joh. 3:1-3)!

Ylistetty olkoon Jeesus, joka tuli maailmaan näyttääkseen meille, kuinka meidän on elettävä voidaksemme saada elämän ja yltäkylläisyyden (Joh. 10:10). Tällainen elämä on todella paljon enemmän kuin kaikki se maallinen, mitä meidän on mahdollista kokea täällä maailmassa. Alamme jo maistaa ja kokea iankaikkista elämää maan päällä – Hengen siunattuja hedelmiä.

Raamatunlauseissa on käytetty Raamattu kansalle- käännöstä. 

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.