Suhde Jeesukseen

Suhde Jeesukseen

VIDEO: Sarahin todistus suhteesta, joka hänellä on Jeesukseen; inspiraatio siihen, että voit etsiä syvempää yhteyttä Jeesukseen, meidän veljeemme ja pelastajaamme.

1 Minuuttia ·

Sarahin kokemus Jeesuksesta on, että Jeesus on valtavan aito ja valtavan lähellä häntä hänen elämässään. Näin siksi, että Sarah ymmärsi, ettei Jeesus halunnut ihmisten rukoilevan häntä vain palvoakseen häntä. Jeesus haluaa, että seuraamme häntä niin, että voimme tulla hänen veljikseen ja sisarikseen. Sarah on itse kokenut, että Jeesus ohjaa meitä sanallaan ja näyttää meille, mitä meidän tulee tehdä. Kuinka kuuliaisuus johtaa hengelliseen kasvuun: Lisää hyveitä, lisää Hengen hedelmää.

Kun tulemme tuntemaan Jeesuksen häntä seuraamalla ja pyrimme tulemaan hänen kaltaisikseen, hän myös tuntee meidät sinä päivänä, kun hän palaa takaisin. Voimme, niin kuin Sarah todistaa tässä, tuntea, että tunnemme hänet niin hyvin, niin että käy vaikeaksi odottaa päivää, jolloin saamme nähdä hänet kasvoista kasvoihin.

Kaiutin
Sarah
Kategoriat

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.

Tutustu siihen, kuinka Jumalan sana kehottaa ja auttaa meitä elämään sataprosenttisesti hänen tahtonsa mukaan, niin ettei meidän tarvitse enää langeta syntiin, vaan että voimme päästä voittoisaan elämään.
Opi lisää Aktiivikristinuskosta
Seuraa meitä
Lataa
Aineiston kopioiminen Aktiivikristinusko-verkkosivustosta muualle käytettäväksi on kielletty ilman ennakkolupaa.