Seitsemäs fantastinen lupaus: Istua kanssani valtaistuimellani

Seitsemäs fantastinen lupaus: Istua kanssani valtaistuimellani

Seitsemäs ja viimeinen artikkeli sarjassa iankaikkisia lupauksia.

3 Minuuttia ·

«Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niin kuin minäkin olen voittanut ja istuutunut Isäni kanssa hänen valtaistuimelleen.» (Ilm. 3:21)

Jumala rakastaa luomakuntaansa. Synti tuhosi sen, mutta nyt Jumalalla on suunnitelma johtaa se takaisin alkuperäiseen täydelliseen tilaansa, ja hän haluaa palkita ne, jotka auttavat häntä toteuttamaan tämän suunnitelman.

Synti sai alkunsa, kun Saatana halusi asettua Jumalan yläpuolelle, ja se tuhosi taivaasta harmonian. Nyt Jumala raivaa kaiken synnin pois koko luomakunnasta sellaisella tavalla, että tällä ei ole mitään mahdollisuutta tapahtua uudelleen.

Jumala loi ihmiset sillä tarkoituksella, että he hallitsisivat syntiä (1. Moos. 4:7). Hänen suunnitelmansa on, että ihmiskunta eläisi elämää vihaten ja vastustaen syntiä, niin että he sanoisivat ‘kyllä' hänelle – voittaisivat. Sellainen henkilö, joka voittaa synnin omassa elämässään, osoittaa että Jumalan suunnitelma on täydellinen, ja hän on mukana tekemässä työtä synnin raivaamiseksi pois koko iankaikkisuudeksi. Jokainen, joka tekee tämän, tulee maistamaan runsasta palkkaa sellaisesta elämästä. Nämä lupaukset koskevat kaikkia, jotka voittavat.

Jeesuksen kanssa hallitseminen

Jumalan armo on antanut sinulle mahdollisuuden olla osa Kristuksen morsianta! On mahdotonta ajatella, miten valtavaa tämä todella on. Se on kutsumus, joka luo hädän olla uskollinen ja kuuliainen, niin että paikkasi siellä on varmistettu. Osana morsianta tulet istumaan yhdessä hänen kanssaan hänen valtaistuimellaan ja tuomitsemaan ja hallitsemaan maailmaa! Viisaus, mitä tarvitset saavuttaaksesi tämän, voit saada siten, että opit elämään voittavaa elämää. (Viisauden kirja 1:3-4)

Jos voit hallita syntiä, silloin voit hallita yhdessä hänen kanssaan!

Pelkkä elämän kokemus ei opeta sinua, vaan ennemminkin se, mitä opit niistä kokemuksista. On kysymys siitä, mitä ajatuksissasi tapahtuu. Syntiset ajatukset tulevat mieleesi: kateuden ajatukset, ylpeys ja monia muita asioita. Mutta et voi antaa sellaisten ajatusten elää! Ne tulee voittaa. Sen sijaan, että annat sellaisen kuin kateuden ohjata toimintaasi, opit reagoimaan viisaudella, jumalallisella tavalla. Se antaa sinulle arvovaltaa hallita yhdessä Kristuksen kanssa. Jos voit voittaa synnin, silloin voit hallita yhdessä hänen kanssaan!

Se, miten paljon saat viisautta, riippuu täysin sinusta. Saat lukemattomia nahdolisuuksia elämässäsi voittaa synnin. Jokainen näistä mahdollisuuksista, näistä kiusauksista, on mahdollisuus kasvaa enemmän Kristuksen hyveissä ja saada lisää iankaikkista arvoa.

Tämä on ainut oikea tapa kiittää Jumalaa, ja kunnioittaa häntä uskomattomasta, sanoin kuvaamattomasta elämästä ja iankaikkisuudesta, johon hän on minut kutsunut, ja hänen ehtymättömästä hyvyydestään ja rakkaudestaan.

Henkilökohtaisesti en halua olla viimeinen, joka hädin tuskin väläyttää tähden tuiketta. Haluan loistaa auringon paistetta! Tämä on ainut oikea tapa kiittää Jumalaa, ja kunnioittaa häntä uskomattomasta, sanoin kuvaamattomasta elämästä ja iankaikkisuudesta, johon hän on minut kutsunut, ja hänen ehtymättömästä hyvyydestään ja rakkaudestaan.

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.