Pyhä Henki – voimakas moottori

Pyhä Henki – voimakas moottori

“Ennen kuin kristitty on saanut Pyhän Hengen, voi häntä verrata autoon, josta puuttuu moottori.” Lue mitä Svein Gilbu kirjoittaa helluntaista ja Pyhän Hengen eteenpäin vievästä voimasta tässä artikkelissa.

2 Minuuttia ·

"Ennen kuin kristitty on saanut Pyhän Hengen, voi häntä verrata autoon, josta puuttuu moottori." Lue mitä Svein Gilbu kirjoittaa helluntaista ja Pyhän Hengen eteenpäin vievästä voimasta tässä artikkelissa.

Näinä päivinä miljoonat kristityt ympäri maailmaa viettävät helluntaita. Miksi vietämme helluntaita? Koska muistamme sitä aikaa, jolloin Pyhä Henki todella tuli maan päälle.

Pääsiäisen jälkeen, opetuslapset olivat koolla eräässä suuressa talossa, Jerusalemissa. Yhtäkkiä he kuulivat valtavan äänen taivaasta. Se kuulosti siltä, kuin raju tuulenpuuska olisi täyttänyt koko talon. Opetuslapset tulivat täyteen Pyhää Henkeä ja saivat valtava voiman itseensä. Ajattele vain Pietaria, joka pääsiäisenä oli kieltänyt tuntevansa Jeesuksen. Nyt hän astui esiin Jerusalemissa ja puhui rohkeasti Jeesuksesta. Se oli niin vakuuttavaa, että 3000 ihmistä kääntyi sinä päivänä.

Sinä päivänä Pietarista tuli uusi mies. Hänestä tuli yhtäkkiä rohkea. Pyhästä Hengestä tuli kuin voimakas moottori häneen sisäänsä. Kaikki, joita Jumalan Henki johtaa, ovat Jumalan lapsia. Room. 8; 14. Jos ajattelemme autoa, on siinä moottori, joka vetää autoa eteenpäin – ei vain tasaisella tiellä, vaan myös jyrkässä ylämäessä. Näin on myös Pyhän Hengen kanssa. Se on kuin voimakas moottori. Kristittyä, jolta puuttuu Pyhä Henki, voidaan verrata autoon ilman moottoria. On vaikeaa olla rohkea ihmisten edessä ja tunnustaa Jeesuksen nimeä. Omasta kristityn elämästään puuttuu edistys. Toisten pitää lähes työntää sinut liikkeelle.

Jos toivot saavasi vahvan moottorin sisimpääsi, niin seuraa Pietarin ohjeita. Hän sanoo Apt. 5; 32 että Pyhän Hengen saa jokainen, joka tottelee Jumalaa. Kokeile tätä neuvoa, jos haluat elää kristityn elämää rohkeudella ja toivot eläväsi voitossa synnistä. Ole kuuliainen Jumalan sanaa kohtaan, jonka tunnet. Silloin tulet täyteen Pyhää Henkeä. Vaikka kohtaisit vastamäkiä elämässäsi niin tämä voimakas moottori vetää autosi ylös mäen päälle. Silloin menet eteenpäin ja tulet pysähtymättömäksi.

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.