Ota ajatukset vangiksi

Ota ajatukset vangiksi

Kiusaukset tulevat ajatuksina – ja jokainen kiusaus on mahdollisuus voittoon!

2 Minuuttia ·

Kiusaukset tulevat ajatuksina – ja jokainen kiusaus on mahdollisuus voittoon!

Epäilys. Pelko. Toivottomuus. On mahdollista kauhistua näitä negatiivisia ajatuksia, joita mieleemme tulee. Mutta meidän pitää tunnustaa, että nämä ajatukset eivät tule Jumalalta, ja että meidän ei tarvitse kauhistua tai masentua siitä, että tulemme kiusatuiksi. Ne ovat oikeastaan kiusauksia, jotka yrittävät masentaa meidät, saada meidät onnettomiksi ja negatiivisiksi; ja näin ollen meillä ei ole mitään velvollisuutta olla niiden kanssa yhtä mieltä. Kun me uskon kautta pidämme kiinni Jumalan hyvästä tarkoituksesta meidän ja elämämme suhteen, silloin meillä on ase millä taistella, kun nämä ajatukset pyrkivät sisälle.

Nämä ajatukset eivät tule Jumalal.ta… meillä ei ole mitään syytä olla niiden kanssa yhtä mieltä

«Vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle.» (2. Kor.10:5) Tämä on jatkuva prosessi, jossa Pyhä Henki opettaa meitä erottamaan ja hylkäämään kaikki ajatukset, jotka eivät tule Jumalalta.

Tämä ymmärrys on todella korvaamaton. Mitä enemmän olet "hereillä", sitä nopeammin voit vangita ajatukset, jotka eivät ole Jumalan sanan mukaisia ja hylätä ne. Ajatuselämästäsi tulee näin tervettä, positiivista ja rakentavaa, ja saat enemmän ja enemmän osaa Jumalan valtakunnasta, joka koostuu vanhurskaudsta, rauhasta ja ilosta, sisälle itseesi.

Mitä enemmän olet "hereillä", sitä nopeammin voit vangita ajatukset

Tuloksena tästä on, että saat ajatuksiisi tilaa siunata muita; sinusta tulee toisille apu, koska omat ajatuksesi ovat kunnossa.

«Miksi murehdit minun sieluni, ja miksi olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa!» (Ps. 43,5)

Mitä tarkoittaa "odottaa Jumalaa" (norj. luottaa Jumalaan)? Se tarkoittaa sitä, että hänen sanansa on totta, ja täysin luotettavaa, ja että hän toivoo meidän saavan sen kautta sisäisen rauhan. Mikä muutos se onkaan! Ajatusteni levottomuus vaihtuu Jumalan ihanaan, sisäiseen rauhaan!

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.