Niille, jotka haluavat erottautua

Niille, jotka haluavat erottautua

Tätä taistelua käydään syntiä vastaan, joka on kaiken kärsimyksen juuri. Voit käydä tätä taistelua.

4 Minuuttia ·

Tätä taistelua käydään syntiä vastaan, joka on kaiken kärsimyksen juuri. Sinä voit käydä tätä taistelua.

Maailmassa on paljon kärsimystä, sairauksia, kuolemaa, nälänhätää, sotia ja hyväksikäyttöä. Olet vain yksi ihminen miljardien ihmisten joukossa. Haluat erottautua. Tiesitkö, että Raamatussa sanotaan, että me todellakin voimme vaikuttaa siihen, että kärsimys loppuu maan päältä?

Valta valita

Palatkaamme alkutilanteeseen. Jumala loi Aadamin. Jumala loi Eevan. Ja hän antoi heille kaikkivaltiaassa rakkaudessaan vapaan tahdon. Hän antoi ihmisille kyvyn valita – valita joko totella Jumalaa tai seurata omia halujaan.

Ensimmäiset ihmiset valitsivat synnin tekemisen – he valitsivat käärmeen kuuntelemisen ja itsensä korottamisen sen sijaan, että olisivat totelleet kaikkivaltiaan, rakastavan Jumalan hyviä käskyjä.

Kaikki maan päällä ja taivaassa toimii lakien mukaan. Jumala on vanhurskas Jumala, ja hänen lakejaan ei voi muuttua. Esimerkiksi: "Ylpeys käy lankeemuksen edellä", niin kuin on kirjoitettu Sananl. 16: 18. Kun Aadam ja Eeva valitsivat itsensä korottamisen ja kielletyn hedelmän syömisen, he heittivat ensimmäisen kiven veteen, joka aiheutti synnin aallon ja tuhon, joka levisi läpi kaikkien tulevien sukupolvien.

Kaikki kärsimys on suoraa seurausta synnistä – jopa luontokin joutui epätasapainoon sen takia.

On jotain, mitä me voimme tehdä

Niin kauan kuin Saatanalla on valta maan päällä, jatkuvat synti ja tuho. Aadamin ja Eevan valinnan takia kaikki ihmiset ovat perineet luonnollisen taipumuksen korottaa itsensä ja tehdä oman tahtonsa sen sijaan, että tottelisivat Jumalaa.

Tällainen tilanne maailmassa ei ole Jumalan tarkoitus, ja hän halajaa meidän henkeämme kiivaasti. Hän kutsuu meitä luokseen, ja jos vastaamme, hän voi käyttää meitä työkaluna täydellisen työnsä suorittamiseen.

Kun annat elämäsi Jumalalle ja päätät tehdä hänen tahtonsa oman tahtosi sijasta, alkaa taistelu – taistelu synnin vallan ja tuhon lopulliseen kukistamiseen elämässäsi. Taistelu inhimillistä luontoasi vastaan, joka aina valitsee oman tahtonsa Jumalan tahdon sijaan. Kun käyt tätä taistelua, elämästäsi tulee tärkeä osa perkeleen tekojen lopettamisessa – hänen, joka tappaa ja tuhoaa. Käymällä tätä taistelua voit tehdä osuutesi kaiken kärsimyksen aiheuttajan voittamiseksi.

Taistelun lopputulos:

Elämäsi tulee siunaukseksi. Kun olet uskollinen liitossasi Jumalan kanssa, voit todellakin sanoa toisille: "Seuraa minua niin kuin minä seuraan Kristusta". Tämä saa aikaan ilon ja voiton aallon synnin ja tuhon sijasta. Sinä luot rauhan lähiympäristöösi keskellä kärsimystä.Oma uskollisuutesi Jumalaa kohtaan leviää myös siunauksena tulevalle sukupolvelle.

Sinä tulet kuivaamaan kyyneleitä yhdesä Jumalan ja Jeesuksen kanssa tuhatvuotisessa valtakunnassa. Ilmestyskirjassa on kirjoitettu, että Kristuksen ruumis – kaikki ne, jotka ovat voittaneet synnin ja synnin vallan omassa elämässään ollessaan täällä maan päällä – temmataan ylös taivaaseen. Ylöstempaamisen jälkeen tulee tuhatvuotinen valtakunta, aika, jolloin Saatana on sidottu, aika; jolloin käytät niitä työkaluja, joita opit käyttämään tänään siivotessasi sitä sotkua ja tuhoa, mitä synti on saanut aikaan maan päällä!

Tulet onnelliseksi. Synti tekee meistä onnettomia. Tottelemalla käskyjä ja lakeja, joita Jumala kirjoittaa sydämeemme, saamme uskomattoman rauhan ja ilon. et er synd som gjør oss ulykkelige. Å være lydig mot budene og lovene som Gud skriver i våre hjerter bringer en utrolig fred og glede.

Sinä elät ja hallitset yhdessä Jeesuksen kanssa koko iankaikkisuuden! «Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani.» (Ilm. 3: 21)

Valinta on sinun

Jumala on edelleen kaikkivaltias. Jumala on edelleen rakastava. Ja sinulla on edelleen valinnan lahja. Sinä voit joka päivä valita sodan Saatanaa ja synnin valtaa vastaan, ja elämästäsi voi tulla ase Jumalalle!

«Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä ole pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte.» 5. Moos. 30: 19.

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.