Mistä tiedät, että Jumala kutsuu sinua?

Mistä tiedät, että Jumala kutsuu sinua?

Jumala kutsuu sinua, mutta vastaus riippuu sinusta.

3 Minuuttia ·

Jumala kutsuu sinua, mutta vastaus riippuu sinusta.

Tim. 2:4:ssä on kirjoitettu, että «[Jumala] tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.» Jumalalla on uskomaton suunnitelma, ja hän haluaa käyttää siinä SINUA! Hän haluaa pelastaa sinut elämästä synnissä ja onnettomuudessa, elämään todellisessa rauhassa ja ilossa. Hän haluaa valmistaa sinua iankaikkisuutta varten. Hän haluaa käyttää elämääsi kirkastaakseen nimensä. Jumala kutsuu sinua. Hän rakastaa sinua ja haluaa auttaa sinua!

Sisimmässäsi tunnet itsesi tyhjäksi. Tällä tavalla Jumala kutsuu sinua.

Niin, kuinka Jumala kutsuu sinua? Tapaat ehkä jonkun, jonka jumalaapelkäävä elämä puhuttelee sinua, tai luet tai kuulet jotain, joka saa sinussa aikaan kaipauksen jostain enemmästä. Yrität ehkä elää hyvää elämää ja reagoida hyvällä tavalla, mutta epäonnistut jatkuvasti, ja sisimmässäsi tunnet itsesi tyhjäksi. Tällä tavalla Jumala kutsuu sinua. Hän vetää sinua, mutta vastaus riippuu sinusta.

Hebr. 1:1-2:ssa on kirjoitettu: «Sittenkun Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta, on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta.» Jumala lähetti poikansa maan päälle ihmisenä, ja hän koki samat koetukset ja kiusaukset kuin mekin, mutta hän ei koskaan antanut synnille periksi. Tällä tavalla hän jätti meille esimerkin seurattavaksi. Nyt hän pyytää, että päästät hänet elämääsi, niin että hän voisi johtaa, vahvistaa ja auttaa sinua elämään samaa voittoisaa elämää. «Katso, minä seison ovella ja kolkuta; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.» (Ilm. 3:20)

Hän vetää sinua, mutta vastaus riippuu sinusta

Tämä rakkaudenkutsu on kuin voimakas magneetti, joka vetää aina yhteen suuntaan; kääntymään täysin pois kaikesta huonosta, turmeltuneesta, pahasta ja itsekkäästä (synnistä) Jumalan pojan Jeesuksen Kristuksen puoleen, seuraamaan hänen esimerkkiään ja tulemaan vanhurskaaseen elämään, rauhaan ja iloon. Mutta valinta on sinun, koska Jumala on antanut sinulle vapaan tahdon.

Sydämesi avaaminen Jeesukselle on päätös lopettaa kokonaan itsellesi eläminen ja ohjauksen luovuttaminen hänelle, Herrallesi ja Mestarillesi. Se on päätös, joka muuttaa koko elämäsi. Sinun ei tarvitse jatkaa synnin tekemistä, maltin menettämistä, ärsyyntymistä tai loukkaantumista. Jeesus tuli pelastamaan sinut, ja avaamaan tien ulos kaikesta tästä, ja hän haluaa johdattaa sinut ihmeelliseen uuteen elämään askel askeleelta, jos vastaat hänen kuttsuunsa.

Älä anna minkään estää sinua tekemästä elämäsi tärkeintä valintaa – avaa sydämesi ovi Jeesukselle tänään.

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.