Miksi tarvitsen pelastusta?

Miksi tarvitsen pelastusta?

Vain yksi asia voi todella tyydyttää sinua.

5 Minuuttia ·

Tunnet levottomuutta tai kalvavaa tyhjyyttä, mitä et pysty selittämään. Tai ehkä kuvailet sitä joksikin "raskaaksi" syyllisyyden tunteeksi, mitä et pysty ravistamaan pois harteiltasi. Yrität kääntää huomiosi muualle, mutta mikään ei tunnu auttavan siinä määrin kuin olit toivonut. Tähän on yksi ainoa syy.

Himojesi tyhjyys

Saarnaajassa 1:8 on kirjoitettu: "Silmä ei saa kylläänsä näkemisestä eikä korva täyttään kuulemisesta". On myöskin kirjoitettu: "Katselin kaikkia tekoja, joita tehdään auringon alla, ja katso, kaikki ne ovat turhuutta ja tuulen tavoittelua. Väärä ei voi suoristua, eikä vajaata voi laskea täydeksi." Saarn. 1:14-15.

Kaipaat rauhaa ja iloa, mutta et löydä niitä mistään.

Kaikessa siinä, mikä on tästä maailmasta, on valtava tyhjyys! Riippumatta siitä, kuinka paljon saavutat, et koskaan ole todella tyytyväinen. Kaipaat rauhaa ja iloa, mutta et löydä niitä mistään. Raadat ja raadat, mutta jokaisen päivän lopuksi nämä asiat puuttuvat edelleen elämästäsi.

Etkö kaipaa pelastusta tästä tyhjyydestä?

Iankaikkisuus on sydämessäsi!

Saarnaajassa 3:11 on kirjoitettu: "Iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeen." Oletko ajatellut tätä? Tämän Jumala on juuri tehnyt sinulle.Hän on pannut kaipauksen sydämeesi, kaipauksen siihen, mikä on kaunista, puhdasta ja iankaikkista! Oletko tuntenut tämän kaipauksen elämässäsi?

Hän on pannut kaipauksen sydämeesi, kaipauksen siihen, mikä on kaunista, puhdasta ja iankaikkista!

Et ehkä aina ole selvillä siitä, että se on läsnä, mutta tunnet sen silloin tällöin. Joskus se näyttäytyy, kun asiat eivät mene suunnitelman mukaan, kun olet surullinen, pettynyt tai yksin. Toisinaan huomaat sen, kun olet saavuttanut jotain, tai kun saavutat elämässäsi jonkin virstanpylvään. Jopa silloin, kun onnistut, et voi olla ajattelematta, että täytyy olla jotain enemmän. Sinä kaipaat iankaikkista, eikä mikään tästä maailmasta kykene tyydyttämään tätä kaipausta.

Mikä sitten tyydyttää sen??

Elämän ja ilon lähde

Eikö itse Jumala voi tehdä sitä? Hän juuri on antanut sinulle hengen, sielun ja ruumiin. (1. Moos. 2:7) Hän on luonut sinut ja antanut sinulle elämän. Hän itse on elämän ja ilon lähde!

Alusta asti Jumala toivoi, että voisi johdattaa ihmiskuntaa heidän henkensä kautta. Mutta syntiinlankeemuksen takia synti on tunkeutunut ihmisluontoon, ja ihmiskunta on menettänyt yhteyden Jumalan kanssa (elämän lähteeseen). Himot alkoivat johtaa ihmisiä taivaallisen Isän sijaan, ja ihmiskunta lankesi pimeyteen ja tyhjyyteen.

On tarkoitettu, että sinulla on suhde Isäsi kanssa, joka on taivaassa!

Tämän takia tunnet niin kuin tunnet. Tämän takia mikään tästä maailmasta ei voi tyydyttää sinua. On tarkoitus, että sinulla on suhde Isäsi kanssa, joka on taivaassa! Mutta sen sijaan olet sidottu syntisiin himoihin ja haluihin, jotka sinussa ovat syntiinlankeemuksen seurauksena. Riippumatta siitä kuink apaljon yrität, et koskaan voi olla onnellinen siinä asemassa. "Synnin palkka on kuolema…" Room. 6:23.

Tie takaisin Isän luo

Mutta sinun ei onneksi tarvitse elää siinä kurjassa asemassa, missä kuolema ja tyhjyys hallitsevat! Jumala kaipaa saada yhteyden kanssasi. (Jaak. 4:5-8) Hänen kaipauksensa on niin suuri, että hän lähetti oman Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, maan päälle vapauttamaan sinut lenkeistä, jotka sitovat sinua himojesi mukaan elämisen seurauksena. Hän voitti juuri sen, mikä erottaa ihmisen Luojastaan: synnin, tai tottelemattomuuden Jumalan hyvää ja täydellistä tahtoa kohtaan. Synti tuomittiin hänen lihassaan, kun hän kielsi oman tahtonsa toteuttaakseen Jumalan tahdon, ja siksi hän pystyi raivaamaan tien takaisin Isän luo. (Room. (:3; Luuk.22:42) Seuraamalla Jeesusta ja kieltämällä oma tahtosi sinulla on nyt mahdollisuus saada yhteys elämän lähteeseen; häneen, joka voi antaa sinulle kaiken, mitä sinulta puuttuu elämässä!

Kaikkivaltias Jumala, Luojasi, hän, jolla ei ole alkua eikä loppua, haluaa pelastaa sinut synnistä ja kuolemasta!

Tämä alkaa kääntymyksestä, päätöksestä elää kokosydämisesti Jumalalle, ja se jatkuu jokapäiväisellä pelastuksella, joka muuttaa syntisen luontosi pyhäksi ja Jumalalle mieluisaksi. Ilman pelastusta sinulla ei ole tulevaisuutta tai toivoa (Room. 8:13) Mutta pelastuksen myötä sinulla on mahdollisuus tulla uudeksi luomukseksi; henkilöksi, joka saa sisältöä ja rauhan elämäänsä! Onko tämä sitä, mitä haluat?

Etkö tunne, että Jumala kolkuttaa sydämesi ovella? Etkö tunne, että hän koskettaa sydäntäsi? Kaikkivaltias Jumala, Luojasi, hän, jolla ei ole alkua eikä loppua, haluaa pelastaa sinut synnistä ja kuolemasta! Hän haluaa antaa sinulle iankaikkisen elämän. (Room. 6:20-23) Hän ojentaa kätensä sinulle!

Etsi Herraa, kun hänet löytää voi

"Miksi punnitsette hopeaa maksuksi siitä, mikä ei ole leipää, ja annatte työnne ansion siitä, mikä ei ravitse? "Kuulkaa minua niin saate syödä hyvää, ja sielunne nauttii yltäkylläisyydestä. Kallistakaa korvanne, tulkaa minun luokseni. Kuulkaa, niin sielunne saa elää Minä teen teidän kanssanne iankaikkisen liiton …

Etsikää Herraa silloin, kun hänet voidaan löytää, huutakaa häntä avuksi, huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä. Jumalaton hylätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran luo, niin hän armahtaa…" Jesaja 55:2-3;6-7.

Miksi elää elämää, joka on vieraantunut Jumalasta, kun voit omistaa loistavan elämän ja tulevaisuuden yhdessä hänen kanssaan?

Jumala haluaa valtavassa rakkaudessaan ja armossaan pelastaa sinut tyhjyydesta ja tuhosta, joka seuraa himojesi mukaan elämisestä. Miksi jatkaisit elämistä  sen mukaan, mikä johtaa kuolemaan ja tuhoon? Miksi elää elämää, joka on vieraantunut Jumalasta, kun voit omistaa loistavan elämän ja tulevaisuuden yhdessä hänen kanssaan?

Jumala kutsuu sinua pelastukseen! Hän kutsuu sinua hylkäämään vanhan elämäntapasi: syntiset tapasi ja kaiken vääryyden. Hän haluaa johdatta sinua uudella tiellä, niin että voit saada ilon, rauhan ja levon hengessäsi.

Vastaatko vai jätätkö vastaamatta sydämesi kaipaukseen?

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.