Jumalalla täytyy olla päämäärä sinua varten.

Jumalalla täytyy olla päämäärä sinua varten.

Jumala on halunnut minun elävän, mutta minkä vuoksi?

4 Minuuttia ·

Jumala on halunnut minun elävän, mutta minkä vuoksi?

Mikä on tämän kaiken tarkoitus?

Minä olen vain yksi henkilö maailmassa, jossa on miljardeja ihmisiä, ja on todennäköistä, että elän enintään sata vuotta täällä. ja "pahimmassa tapauksessa" en enää päivääkään.

Jokainen päivä tuo etteni tiettyjä olosuhteita, toisten mielipiteitä, oman tulkintani maailman poliittisesta tilanteesta, päivittäisen kanssakäymiseni toisten ihmisten kanssa. Nautin luomakunnan luonnollisesta kauneudesta niin kuin kaikki muutkin, ellen jopa enemmän, mutta katselen myös pelolla ja kunnioituksella luonnonmullistuksia. Ja samoin kuin monet muutkin, ihmettelen, mikä Jumalan tarkoitus oli, kun hän salli sellaiset tuhot.

Hän tekee, mitä hän tahtoo, ja hän on halunnut, että minä elän – nyt – mutta minkä takia? Mikä on kaikkien niiden ongelmien tarkoitus, joita kohtaan päivittäin, jopa omissa oloissani… mikä on kaiken tämän tarkoitus? Ja miksi Jumala vaivautui luomaan minut?

Mikä on kaikkien niiden ongelmien tarkoitus, joita kohtaan päivittäin?

Täytyy olla jotain enemmän vaeltaessani Kristuksen kanssa

En ole niin kuin useimmat ikäiseni: Olen saanut armon – ja pidän sitä todella armona – uskoa Jeesukseen; hän puhdisti pois aiemmat syntini kun käännyin, ja silloin se teki minut uskomattoman iloiseksi. Mutta minulla on edelleen se tunne, että täytyy olla jotain enemmän kuin vain syntien anteeksianto vaeltaessani Kristuksen kanssa. Jumalalla täytyy olla tarkoitus elämälle, jonka hän loi minussa!

Kun avaan Raamatun, Jeesuksen omat sanat puhuttelevat minua. «Katso, minä tulen – kirjakääröön on minusta kirjoitettu – tekemään sinun tahtosi, Jumala.» Hebr. 10: 7. Niin, hän teki sen; Jeesus teki sen. «Ruumiin sinä minulle valmistit.» Hetkinen vain. Minulla on myös ruumis. Onko Jumala valmistanut myös minulle ruumiin tehdäkseni hänen tahtonsa? Mikä on hänen tahtonsa? Onko myös se kirjoitettu selvästi Raamatussa?

Luen 1. Tess. 4: 3 että Jumalan tahto on minun pyhitykseni, ja vähän alempana samalla sivulla on kirjoitettu, että Jumala kutsui minut pyhyyteen. Pyhitetty, pyhä… nämä ilmaisut sopivat Jeesukseen, mutta ne sopivat myös minuun! Tiedän, että Jumala on olemassa. Siksi hän voi myös vahvistaa minua elämään elämää pyhyydessä ja pyhityksessä aivan kuten Jeesuskin eli. Täällä, omissa jokapäiväisissä olosuhteissani minä voin tulla pyhitetyksi!

Jumala on luonut minut elämään elämää, joka miellyttää häntä, ja hän antaa minulle kaiken sen voiman ja ohjauksen, niin että voin tehdä sen!

Vastausten löytyminen

Uskomatonta! Olen löytänyt vastauksen kysymyksiini, jotka koskevat olemassaoloani! Jumala on luonut minut elämään elämää, joka miellyttää häntä, ja hän antaa minulle kaiken sen voiman ja ohjauksen, niin että voin tehdä sen! "…antaisi teidän sisällisen ihmisenne puolesta voimassa vahvistua…" (Ef. 3:16) Hänen tahtonsa on se, että en tee koskaan syntiä, ja hän vahvistaa minua niin, että minä, jopa minä, voin elää tekemättä syntiä, aivan niin kuin Jeesus eli.

Uskon ilo täyttää minut, ja vaikka on taistelua, koska Saatana myös elää kiusatakseen minua, minulla on kuitenkin varmuus Jumalan sanassa siitä, että Jumalan tie kohdallani onnistuu. Ymmärrän, että syntieni anteeksi saaminen oli vain alku, ja odotan innolla vaellusta Jumalan kanssa joka päivä – totista ja uskollista tietä, missä seuraan "hänen jälkiänsä, hänen, joka ei tehnyt syntiä…" 1. Piet. 2: 21-22 .

Tulen onnellisemmaksi ja onnellisemmaksi tällä pyhityksen tiellä, ja tiedän, että iloni ulottuu aina iankaikkisuuteen saakka, kuoleman jälkeen.

Tarkoitus ja päämäärä

Onni, jonka jo olen saanut tästä suurenmoisesta elämästä pakottaa minut jakamaan kertomukseni sinun kanssasi. Jumala on rakastava Jumala, ja hän on luonut sinut ja minut samaan uskomattomaan päämäärään. Hän vain odottaa voidakseen auttaa ja vahvistaa sinua elämään elämää täydellisessä voitossa! Eikö se olekin parempi tapa käyttää tätä ruumista, minkä hän on sinulle valmistanut? Anna itsesi täysin Jumalalle; lue hänen sanaansa niin kuin se on kirjoitettu, ja aloita tekemään sen mukaan! Voin taata, että elämäsi täyttyy tarkoituksella ja päämäärällä!

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.