Mene suoraan sisältöön

«Me näimme hänen tähtensä Idässä…»

Ymmärrämmekö, että Jumala on aina lähellämme? Joka päivä, koko elämämme ajan? Jouluevankeliumi voi todella avata silmämme tälle.

Ymmärrämmekö, että Jumala on aina lähellämme – joka päivä, koko elämämme ajan? Hänellä on suunnitelma kaikessa, mitä elämässämme tapahtuu. Jouluevankeliumi voi todella avata silmämme tälle.

Jumala huolehti siitä, että tähti syttyi yhtäkkiä taivaalle. Tähti näytti viisaille Itämaan miehille tetä pitkän matkan Beetlehemiin. “Me näimme hänen tähtensä Idässä”, he selittivät kuningas Herodekselle.

Satoja vuosia aikaisemmin Jumala oli kertonut profeetta Miikalla, että Messias syntyisi Beetlehemissä. Siksi Rooman keisari Augustus sai idean – juuri ennen kuin Jeesus-lapsi syntyi – että kaikki sadattuhannet ihmiset hänen imperiumissaan tulisi registeröidä. Muuten Jeesus-lapsi olisi syntynyt Nasaretissa.

Taivas on lähellä

Siihen aikaan vain harvat ihmiset ymmärsivät, kuinka tarkasti Jumala ohjasi kaikkea.

Siihen aikaan vain harvat ihmiset ymmärsivät, kuinka tarkasti Jumala ohjasi kaikkea. Vain harvat ymmarsivät silloin, että Jumala oli ohjannut taivaasta niin, että lapsi syntyisi sinä yönä tallissa Beetlehemissä. Sinä yönä osoitettiin selvästi, kuinka lähellä taivas oikestaan oli, kun suuri enkeljoukko lauloi: “Kunnia olkoon Jumalalle korkeudessa!” Mutta tämä suuri hetki meni ohi sen ajan kirjanoppineilta – huolimatta kaikesta heidän raamatuntuntemuksestaan. Jumala ilmoitti sen sensijaan parille jumalaapelkäävälle ihmiselle, joillekin yksinkertaisille paimenille ja joillekin viisaille miehille Idästä.

Näemmekö Jumalan?

Mutta kuinka lähellä tämä lapsi elikään taivasta ja taivaallista isäänsä myöhemmin elämässä! Joka päivä, koko elämänsä. Ja kuinka tarkasti taivaallinen Isä johti myöhemmin Jeesuksen elämää! Joka päivä, koko hänen elämänsä ajan.

Maalmassa tapahtuu myös nykyään paljon, joka ainoa päivä. Myös sinun ja minun pienessä maailmassa tapahtuu valtavan paljon joka päivä.

Kuinka on? Näemmekö vain oman pienen maailmamme?

Kuinka on? Näemmekö vain oman pienen maailmamme? Vai voiko Jumala osoittaa myös meille “tähden Idästä”, niin että saamme nähdä taivaan Jumalan, joka on niin lähellä? Jumalan, jolla on myös suunnitelma meidän elämällemme. Hänet, joka niin mielellään haluaisi, että me eläisimme hänelle. Hän myös haluaa johtaa ja ohjata elämäämme pienintä yksityiskohtaa myöten.

Joulu: valon juhla

Joulu: valon juhla. Joulu: hänen syntymänsä, joka sanoi: “Minä olen maailman valkeus: joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus.” (Joh. 8: 12)

Joulu: Sanoma taivaasta, joka kehottaa seuraamaan häntä koko sydämestämme, joka elämämme päivä – häntä, joka myös haluaa olla sinun ja minun elämäni valo.

Opin pääkohdat

Tutustu siihen, kuinka Jumalan sana kehottaa ja auttaa meitä elämään 100% hänen tahtonsa mukaan, niin ettei meidän tarvitse enää langeta syntiin, vaan että voimme päästä voittoisaan elämään.

Lataa ilmaiseksi e-kirja

Minä olen ristiinnaulittu Kristuksen kanssa

Tämä kirjanen perustuu siihen, mitä Paavali kirjoittaa Gal. 2:19-20:ssä: «Minut on Kristuksen kanssa ristiinnaulittu. Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa.» Tässä Elias Aslaksen selittää, mitä se tarkoittaa ja kuinka lukijalla voi olla sama todistus elämässään kuin Paavalilla.

Seuraa meitä