Mene suoraan sisältöön

Kuinka voin palvella Herraa?

Mitä oikeastaan tarkoittaa "Herran palveleminen"?

Mitä oikeastaan tarkoittaa “Herran palveleminen”? Onko se kuorossa laulamista, lähetystyöhön osallistumista tai talkoissa auttamista? Palvelenko Herraa ajatuksissani, sanoissani ja teoissani?

Päiväohjelmasi näyttää ehkä tältä: koulu alkaa kello seitsemän, esitelmä luokalle kello yhdeksän, kaksi tehtävää, jotka on palautettava ennen lounasta, kokeita ensi viikolla ja seurakunnan toimintaa heti koulun jälkeen. Kun tehtävät kasaantuvat, nousee stressitaso sitä mukaa! Onko sinulla joskus ollut tunne, että 24 tuntia vuorokaudessa ei yksinkertaisesti riitä? Kaiken tämän lisäksi, milloin sinulla on aikaa palvella seurakunnassa, lukea Raamattua ja rukoilla? Sinä ajattelet: “Kuinka voin palvella Jumalaa ja samalla huolehtia opiskelusta?”

ELÄMÄLLÄ palveleminen

Mitä oikeastaan tarkoittaa “Herran palveleminen”? Onko se kuorossa laulamista, lähetystyöhön osallistumista tai talkoissa auttamista?

«Silloin minä sanoin: Katso, minä olen tullut – kirjakääröön on minusta kirjoitettu – tekemään sinun tahtosi, Jumala» Hebr. 10: 7. Palvelijan tehtävä on tehdä, mitä hänen merstarinsa vaatii ja olla hänelle mieliksi. «Jumalan tahto on, että te pyhitytte (…)» 1. Tess. 4: 3. Jumalan tahto on, että me pyhitymme, niin että meistä tulee puhtaita niin kuin hän on puhdas. Herran palvelija palvelee ajatuksin, sanoin ja teoin.

Mitä sitten, jos elin päiväni niin, että pystyin suoriutumaan tehtävälistan kaikista tehtävistä, mutta valitin ja marisin jokaisen tehtävän kohdalla, panettelin luokkatovereitani tai työskentelin puolinaisesti? Palvelinko silloin Herraa ajatuksillani, sanoillani ja teoillani? «Tee kaikki, minkä voimallasi tehdyksi saat,!(…)» Saarn 9: 10. Kun valitsen olla Jumalalle mieliksi kaikessa siinä, mitä teen, riippumatta siitä, mitkä tehtäväni ovat – luenpa loppukokeeseen tai teen työtä tai autan pyhäkoulussa – niin voin palvella Herraa ELÄMÄLLÄNI ja ajatuksillani!

Palvelenko Herraa ajatuksillani, sanoillani ja teoillani?

Koulutus iankaikkisuutta varten

Puhdistautuminen ja muuttumisprosessi on elämänmittainen koulutus. Kun haluan elää niin, että olen Jumalalle mieliksi – ajatuksissani, sanoissani ja teoissani – silloin alan kuulla hänen äänensä. Kun kuuntelen ja olen kuuliainen, opin, mikä on Jumalan tahto minun kohdallani elämän monissa erilaisissa tilanteissa. Silloin hän voi toteuttaa tahtonsa minun kauttani ja minusta tulee totinen Herran palvelija!

Kun kuuntelen ja olen kuuliainen, opin, mikä on Jumalan tahto minun kohdallani elämän monissa erilaisissa tilanteissa.

Opin pääkohdat

Tutustu siihen, kuinka Jumalan sana kehottaa ja auttaa meitä elämään 100% hänen tahtonsa mukaan, niin ettei meidän tarvitse enää langeta syntiin, vaan että voimme päästä voittoisaan elämään.

Lataa ilmaiseksi e-kirja

Minä olen ristiinnaulittu Kristuksen kanssa

Tämä kirjanen perustuu siihen, mitä Paavali kirjoittaa Gal. 2:19-20:ssä: «Minut on Kristuksen kanssa ristiinnaulittu. Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa.» Tässä Elias Aslaksen selittää, mitä se tarkoittaa ja kuinka lukijalla voi olla sama todistus elämässään kuin Paavalilla.

Seuraa meitä