Käännä päiväsi kulku!

Käännä päiväsi kulku!

Joskus voi tuntua siltä kuin kaikki olisi sinua vastaan ja päivä kaikin puolin huono; tämä on jotain, mitä tapahtuu kaikille. Minulla on sellainen huono päivä tänään.

2 Minuuttia ·

Joskus voi tuntua siltä kuin kaikki olisi sinua vastaan ja päivä kaikin puolin huono; tämä on jotain, mitä tapahtuu kaikille. Minulla on sellainen huono päivä tänään.

Olen väsynyt, suunnitelmani menevät myttyyn ja kaikki menee päin mäntyä. Nettiyhteys on poikki, autooni on murtauduttu, olen saanut parkkisakot ja lisäksi olen hukannut uuden älypuhelimeni. Haluaisin huutaa!

«SINÄ voit estää pahuuden leviämisen edelleen tässä maailmassa.»»

Hetkeä myöhemmin on kuin valo olisi syttynyt sydämeeni. «SINÄ voit estää pahuuden leviämisen edelleen tässä maailmassa.»

Viimeksi eilen illalla ajattelin, kuinka paljon pahuutta, syntiä ja pimeyttä maailmassa on. Näin ajattelivat varmasti miljoonat muutkin ihmiset, jotka näkivät samat uutiset kuin minä. Kaikki nämä julmuudet saavat minut masentumaan. On niin paljon tappamista ja kurjuutta. Kuulemme joka päiva ihmissuhteiden hajoamisista ja jatkuvaa valittamista.

Olen niin kiitollinen, että voin päivittäisissä tilanteissani estää pahuuden leviämisen. Mieleeni tuli jae Raamatusta:".. niin, että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa ja selviytymään taistelusta pystyssä pysyen." (Ef 6: 13) Ajattelen kutsumustani kristittynä. Ajattele, että voin pysyä pystyssä "pahana päivänä" ja tehdä vastarintaa, vaikka synti houkuttelee voimallaan. En koskaan anna periksi – ei mitään valitusta tai katkeruutta! Se voi pysähtyä minun kauttani.

Nykyään on yleisesti hyväksyttyä olla masentunut, sillä on itsestään selvää, että silloin tällöin tulee huono päivä. Mutta ajattele, jos sen sijaan ottaisit vastaan avun Jumalalta, jotta voisit kääntää päivän kulun. "Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme."  (Hepr. 4: 16). Ajattele sitä, että voit saada apua olla kärsivällinen, sanoa joitain kiitollisia sanoja  lähimmäisillesi ja kiittää rukouksessa Jumalaa. Silloin sinä, "pieni ihminen", olet osa jotain suurempaa; olet mukana estämässä pahuuden leviämistä ja annat toisten ihmisten saada kokea Jeesuksen elämän tässä maailmassa.

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.