Avoin ovi odottaa sinua!

Avoin ovi odottaa sinua!

Sinut o n kutsuttu …. aivan uuteen elämään, vapauteen menneisyydestäsi.

3 Minuuttia ·

Rakas ystäväni!

Ajattele, tästä päivästä lähtien voit jättää vanhan elämän taaksesi, ja sen sijaan elää Jumalalle; elämää, joka antaa onnen ja rauhan sydämeen.

Voit jättää taaksesi ajan, jonka olet käyttänyt eläen himoissa ja päähänpistojen johtamana – ajan, jota et voi saada takaisin. Nyt voit kuitenkin kääntyä sydämestäsi; voit sanoa hyvästit tavallesi elää – synneissä ja himoissa – ja valita uuden alun. Haluan kehottaa sinua pysymään lujana tässä valinnassa, riippumatta siitä, kuinka Saatana, syyttäjä, haluaa vakuuttaa sinua siitä, ettei sinulla ole mitään mahdollisuuksia elää täysin uutta elämää. Kun Jumala on avannut sinulle oven, ei mikään, eivät edes omat ajatuksesi ja epäilysi, voi sitä sulkea.

Synnin vaikutukset ovat laupeudettomia. Jäljellä ovat katumus ja muistot, joista on vaikea päästä eroon ja unohtaa. Syyllisyys ja katumus ovat kuin susia, valmiina repimään sinut riekaleiksi, kunnes makaat kasvot maassa, heikkona ja tuhon omana. Mutta jos olet päättänyt kääntyä ja seurata Jeesusta, sinulla on varma tulevaisuus ja toivo edessäsi (Jer. 29:11). Jos olet pyytänyt häneltä anteeksi aikaisempia syntejäsi, hän on antanut ne anteeksi! Hän on heittänyt unohduksen mereen kaiken, mikä muistuttaa synnistä (Miika 7:18-19). Hän on kiinnostunut nyt vain yhdestä asiasta. Hän on äärimmäisen kiinnostunut antamaan sinulle onnistuneen elämän synnin voittamisessa. Hän on avannut uuden oven sinulle! Tämän oven toisella puolella on uusi elämä. Se antaa mahdollisuuden kaikille jättää hyvästit vanhoille tavoille ja kurottautua kohti valoa ja puhdasta tulevaisuutta, kohti turvallista ja onnellista tulevaisuutta! Uskossa voimme apostoli Paavalin tavoin sanoa: ”…: unohtaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessä” Fil. 3:13.

Avain tähän on olla valvova ja vahtia ajatuksiaan, olla valmiina, kun Saatana tulee murtaakseen sinut. Hän rakastaa menneisyyden heittämistä kasvojesi eteen ja yrittää saada sinut epäilemään heti, kun siihen on tilaisuus. Mutta vaikka se, mitä Saatana sanoo, tuntuu todelta, niin hän on valheen isä ja tulee aina jättämään pois tärkeimmän totuuden – nimittäin sen, ettei ole ainuttakaan syntiä, jonka edestä Jeesus ei olisi kuollut, eikä ainuttakaan syntiä, joka olisi niin kauhea, ettei sinusta voisi tulla aivan uusi ihminen häntä seuraamalla.

”…synti väijyy ovella. Se haluaa sinut valtaansa, mutta hallitse sinä sitä!" 1. Moos. 4:7.

Usko häneen, joka on avannut tämän tien. Hän tuntee menneisyytesi, mutta hänellä on myös rikas, voittoisa tulevaisuus sinua varten! Voit rukoilla uskoa, jos sinulla on puute siitä. Rukoile Jumalalta uskoa ja voimaa pysyä siinä, käytä aikasi hänen sanansa lukemiseen ja olemaan yhdessä hänen todellisten opetuslastensa kanssa. Tekemällä tämän ravitset henkeäsi ja varustaudut niin, että olet valmis, kun Saatana tulee hyökätäkseen (Ef. 6:10-18; 1. Piet. 5:8-9). Ahkeroi tässä.

”Minä tiedän sinun tekosi. Olen avannut eteesi oven, jota kukaan ei voi sulkea. Voimasi on kyllä vähäinen, mutta sinä olet noudattanut minun sanaani etkä ole kieltänyt nimeäni” Ilm. 3:8.

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.