Antikristuksen henki III osa: Kristuksen opin kieltäminen

Antikristuksen henki III osa: Kristuksen opin kieltäminen

” Mikä on “Kristuksen oppi”? Jeesus sanoi väkijoukolle, joka seurasi Häntä: “Jos joku tahtoo kulkea minun perässäni, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.”

5 Minuuttia ·

"Maailmaan on lähtenyt monia eksyttäjiä, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, lihaan tulleeksi. Sellainen on antikristus, eksyttäjä. Katsokaa, ettette menetä sitä, minkä olemme työllämme saaneet aikaan, vaan saatte täyden palkan. Ei kenelläkään, joka menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, ole Jumalaa. Joka pysyy siinä opissa, hänellä on sekä Isä että Poika." 2. Joh. 7-9.

Mikä on "Kristuksen oppi"? Jeesus sanoi väkijoukolle, joka seurasi Häntä: "Jos joku tahtoo kulkea minun perässäni, hän kieltäköön itsensä, ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua." Mark. 8:34.  Jos pitäydyt "Kristuksen oppiin", jos "kiellät itsesi", Jeesuksen elämä tulee ilmestymään sinussa; Kristus ilmestyy lihassa. Silloin sinulla on sekä Isä että Poika.

Antikristusten valheet

Mutta silloin nämä antikristukset tulevat ja saarnaavat sinulle: Etkö huomaa, että se tie, jota ajattelet, on pelkkää orjuutta?  Ethän vain luule, että voit auttaa Jumalaa pelastuksesi suhteen? Ei, työ on täytetty. Jeesus on tehnyt kaiken, ja sinun ei tule tehdä mitään. Jeesus tekee sen sinussa. Upottaudu vain enemmän ja enemmän Kristuksen rakkauteen, ja kaikki toimii itsestään. Sinun ei tarvitse ottaa kutakin syntiä yksilöllisesti ja yrittää kieltää sitä! Se kaikki puhdistetaan pois Jeesuksen verellä! Meidät on kutsuttu vapauteen Jeesuksessa; älä salli itseäsi vietävän jälleen orjuuden ikeen alle." jne.

Seuraava katkelma uskonnollisesta aikakausilehdestä on esimerkkinä siitä salakavalasta tavasta, jolla Antikristuksen henki tulkitsee totuutta:

"Jumalan vaatimukset ja ehdot taivaaseen pääsemiselle ovat hyvin perusteelliset. Kuuntele vain Jeesuksen sanoja:"  ..ellei teidän vanhurskautenne ole paljon suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, te ette pääse taivasten valtakuntaan. Matt. 5:20 Tämä on lain vaatimus. Mutta ‘ mikä laille oli mahdotonta, koska se lihan vuoksi oli heikko, sen teki Jumala. Hän lähetti oman Poikansa.' Room. 8:3. Toisin sanoen, Kristuksessa Jumala antoi meille täsmällisesti sen, mitä Hän vaati meiltä lain kautta. Nyt Herra Jeesus on vanhurskautemme. Mikä armo! Meidän vanhurskautemme on täydellinen, koska Jeesus on täydellinen. 

"Meidän vanhurskautemme on muuttumaton. Vaikka me olemmekin langenneet ja tehneet syntiä, ei Jeesus ole tehnyt syntiä. Meidän vanhurskautemme on ikuisesti taattu. Se on talletettuna turvallisesti taivaassa meitä varten Kristuksessa. Mutta miten on meidän täydellisyytemme laita täällä maan päällä? Jumala vaatii sitäkin. Niin, myös täällä Kristus on meidän elämämme. Täydellinen elämä, jota Hän eli maan päällä, on nyt meidän elämämme Jumalan edessä."

Jos tämä kuulostaa sinusta oikealta, sinut on johdettu ovelasti pois terveestä opista ja olet kääntynyt taruihin. Jakeessa Room. 8:4 sanotaan, että Jumala antoi meille Jeesuksen, jotta "lain vanhurskauden vaatimus täytettäisiin meissä, jotka emme vaella lihan mukaan vaan Hengen mukaan." Antikristuksen henki poistaa kaiken henkilökohtaisen vanhurskauden. Se kertoo meille: "Kaikki vanhurskautemme on Jeesuksessa, ja se on varmassa turvassa taivaassa." Tämän opetuksen vuoksi Saatana voi hallita täällä niin paljon kuin haluaa  "kristittyjen" estämättä.

Älä tule petetyksi!

Nämä antikristukset lukevat kyllä Jumalan Sanaa, mutta he eivät selitä sitä. He kertovat ainoastaan joitakin koskettavia tarinoita tai lainauksia, joita ovat kuulleet toisten sanovan ja puhuvat siitä, mitä ovat oppineet raamattukoulussa tai seminaarissa. "Sen tähden, sanoo Herra, minä olen niitä profeettoja vastaan, jotka varastavat minun sanani toinen toiseltaan." Jer. 23:30. "Jos he olisivat olleet mukana minun neuvottelussani, he julistaisivat minun sanani kansalleni ja saisivat sen palaamaan pahalta tieltään ja pahoista teoistaan." Jer. 23:22.

Sinä pidät kaikista näistä kertomuksista. Ajattelet, että ne ovat niin kohottavia, ja niissä on sellainen miellyttävä henki. Aivan totta, mutta näin on, koska niissä ei ole miekkaa eikä ristiä. Sinut on lumottu ja elät autuaassa tietämättömyydessä siitä, kuinka säälittävä elämäsi todella on. Sinut on johdettu harhaan pois ahkeroimasta oman pelastuksesi vuoksi pelolla ja vavistuksella. (Fil. 2:12) Sinut on vedetty pois Kristuksen opista; sinulla ei ole Isää eikä Poikaa. Kun sinä otat ristisi ja kiellät itsesi, sinä saat voiton pelosta, murehtimisesta, tyhjästä puheesta, panettelusta ja turhamaisuudesta. Muutoin menetät palkkasi. Ristin sana on raskasta kuulla, jos olet Antikristuksen hengen vaikutuksen alla. Koet itsesi niin tuomituksi. Tunnet kovan hengen olevan läsnä; niinpä juokset takaisin antikristusten – velhojen luokse.

Olkaa varuillanne! Meidän täytyy huutaa ilmoille tämä varoitus vielä enemmän nyt kuin Johanneksen päivinä. Näemme selvästi, että juuri Antikristuksen henki tekee työtä portossa, ja hänen kauppiaansa ovat  antikristuksia. Tietysti useimmat ovat tästä enemmän tai vähemmän tietämättömiä. Heidät on johdettu harhaan. Siksi me tahdomme äänen taivaasta huutavan voimakkaammin kuin koskaan ennen: "Lähtekää sieltä ulos, minun kansani!" Ilm. 18:4. Annamme valon loistaa, maksakoon se mitä vain.

Tämä on katkelma kappaleesta "Antikristens ånd" kirjassa "Bruden – skjøgen og de siste tider" julkaistu ensimmäisen kerran Norjassa syyskuussa vuonna 1946 "Skjulte Skatter Forlag" nimisen kirjapainon toimesta. Käännetty myös suomeksi.
© Copyright Stiftelsen Skjulte Skatters Forlag

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.