17 fantastista sitaattia, jotka kannustavat meitä jumalaapelkäävään elämään

17 fantastista sitaattia, jotka kannustavat meitä jumalaapelkäävään elämään

Joitakin innostavia kehotuksia BCC:n konferensseista.

4 Minuuttia ·

Paavali kirjoittaa, että meidän ei tule jättää yhteisiä kokoontumisiamme, vaan että meidän tulee kehottaa ja innostaa toisiamme rakkauteen ja hyviin tekoihin. (Hebr. 10:24-25) Konferensseissa ja kokoontumisissa Jumalan sanaa julistetaan runsaasti rohkaisuksi jumalaapelkäävään elämään. Seuraavassa joitakin helmiä kevät- ja nuorisokonferenssista, jotka hiljattain järjestettiin Victoryn Conference Centeressä USA:ssa.

1. Ahdistukset

«Lakkaa toivomasta, että koetukset loppuisivat; sen sijaan mene niihin ilolla! Iloitkaa ahdistuksissa! Ne eivät ole vain sattumaa. Jumala tekee työtään meissä!»

2. Jeesus antoi aina elämänsä

«Oliko sellaista tilannetta, että Jeesus olisi epäröinyt hetkeäkään, ennen kuin hän jatkoi rakkaudessa toimimista? Sellaisesta ei ole kirjoitettu. Hän oli kiivas äärimmäisyteen saakka! Aina hän antoi elämänsä, antoi elämänsä, antoi elämänsä!»

3. Jumalan ja Jeesuksen seuraajia

«‘Olkaa siis Jumalan seuraajia niin kuin rakkaat lapset. Vaeltakaa rakkaudessa, niin kuin Kristuskin rakasti meitä ja antoi itsensä meidän puolestamme…’ Ef. 5:1-2. Mikä uskomaton jae: olla Jumalan seuraajia! Milloin Jeesus tuli pois rakkaudesta? Milloin hän loukkaantui? Nyt on meidän vuoromme. Meidän tulee seurata Jumalaa ja Jeesusta!»

4. Vapauden laki

«Jumala lähetti Poikansa vapaasta tahdostaan, ja Jeesus tuli maan päälle saman vapaudenlain mukaan. Nyt me myös toimimme tämän lain mukaan: Me voimme tehdä Jumalan tahdon.»

5. Älä teeskentele

«Minun tulee tehdä tiliä hänelle ja kaikki on alastonta ja paljastettua hänelle, niin miksi sitten esittäisin jotain, mitä en ole?»

6. Rakenna kalliolle niin rakennus kestää

«Jeesus neuvoo meitä rakentamaan kalliolle, ja kun myrskyt ja sateet tulevat, hän on luvannut, että rakennus pysyy pystyssä.»

7. Älä etsi ihmisten todistusta

«Eikö se riitä minulle, että miellytän Jumalaa? Mihin tarvitsen hyvää todistusta toisilta ihmisiltä? Palvele Jumalaa nöyränä, päivästä toiseen, salassa sisimmässäsi, minne kukaan ei näe.»

8. Epäusko on ylpeyttä

«Jos et usko totuuteen, jota istut kuuntelemassa täällä viikosta toiseen, silloin Jumala on sinua vastaan. Mutta pysy lähellä Jumalaa, niin hän pysyy sinua lähellä. Se on nöyryyttä.»

9. Rukoile Jumalalta kiivautta

«Saatana yrittää kaikkensa, jotta hän saisi vietyä minulta kaiken, mitä omistan, ja kun tiedän tämän, voin herätä joka aamu tämä huuto sydämessäni: Rakas Jumala, varjele minua ja anna minulle sinun kiivautesi, niin että voin voittaa!»

10. Uskottomuus tulee sinulle kalliiksi

«Voit ajatella, että kristittynä eläminen maksaa paljon, mutta vielä paljon enemmän maksaa se, että et ole kristitty. Ja joudumme kyllä maksamaan sen hinnan.»

11. Ole sanan tekijä

«Uskotko, että joskus ajan myötä automaattisesti muutut? Ei, muuttuminen ei tapahdu niin! Joko sinä teet sen tai sitten et! Jumala on avannut tien ja hänen puoleltaan tie on auki. Riippuu sinusta ja minusta, kuljemmeko tämän tien.»

12. Tee kuten Jeesus teki!

«Ellen rukoile ja taistele kuten Jeesus, en saa voittoa!»

13. Ole viisas taistelussasi

« Meidän tulee mennä taistelukentälle ja Jumala näyttää meille vihollisen, synnin itsessämme, niin että meille on mahdollista tuhota se. Meidän tulee olla hyökkäyskannalla koko elämämme!»

14. Edistymme tekemällä Sanan mukaan

«Ellei elämässäni ole jatkuvaa edistystä, johtuu se siitä, että en tee työtä.»

15. Kenenkään ei tarvitse tehdä syntiä

«Ne, jotka lankeavat syntiin, eivät tee sitä sattumalta. Se olisi epäoikeudenmukaista Jumalan puolelta. He lankeavat, koska heillä ei ole Jumalan varustusta.»

16. Pysy lujana taistelussa!

«Pahat päivät kohtaavat meitä kaikkia, jolloin meitä pommitetaan joka suunnalta, mutta ole sellainen nuori, joka elää Hengessä ja pysyy pystyssä pahana päivänä lippu korkealla. Kun kaikki on sinua vastaan, kun tunteesikin käyvät sinua vastaan ja itse Saatana käy päälle kuin kilpuva leijona, silloin sinun tulee tarttua siihen, mihin tulee tarttua, saadaksesi voiton! Sellaiset ihmiset ovat Jumalan valtakunnassa hyödyllisiä astioita.»

17. Hengellinen sodankäynti

«Jopa kuninkaat ja presidentit ja johtavat ihmiset maailmassa lankeavat tätä maailmaa hallitseviin henkiin, mutta on mahdollista olla nuori, joka käy taistelua ja voittaa nämä henget!»

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.