10 voimakasta sitaattia Aksel J. Smithiltä

10 voimakasta sitaattia Aksel J. Smithiltä

Viisauden sanoja niille, jotka tavoittelevat jumalanpelkoa.

3 Minuuttia ·

Aksel J. Smith oli jumalaapelkäävä mies, jonka elämästä Kristuksen hyveet säteilivät esiin. Hän oli elämässään omistautunut johtamaan ihmisiä Kristuksen yhteyteen, hyvyydellä ja rakkaudella.

Smith eli elämänsä uskollisuudessa evankeliumia kohtaan, joka julisti voittoa synnistä, ja hän eli syvällisessä ja jatkuvassa sisäisessä kehityksessä koko elämänsä. Hänellä oli harras huolenpito ihmisistä ja hän toivoi, että kaikki löytäisivät tien, joka johtaa iloon ja rauhaan. Lue lisää Aksel J. Smithistä täältä.

Seuraavat sitaatit Aksel J. Smithin kirjoituksista sisältävät katsauksen Hengen lakeihin, Kristuksen hyveisiin ja lupauksiin, jotka kuuluvat jumalaapelkäävälle.

Päivittäiset valintamme

Tänään valitsen elämän ja hyvän sekä kuoleman ja pahan välillä, siten että otan vastaan tai hylkään Hengen lait, jotka kirjoitetaan sydämeeni.

Murehtiminen

Kaikki, mitä sanomme tai teemme murehtimisesta tai levottomuudesta käsin, on arvokkaan elinajan hukkaan heittämistä. Kaikki, mitä sanomme tai teemme uskon Hengessä, vaikuttaa ylenpalttista rikkautta ajassa ja iankaikkisuudessa.

Hengellinen israelilainen

Aito, hengellinen israelilainen on syntynyt totuuden sanan kautta vapauteen ja voittoon. Sellaiset kantavat mukanaan lupausta missä ovatkaan, ja heillä on aina mukanaan Kristuksen siunauksen täyteys.

Lempeys tekee ihmisen suureksi

On helpompi olla kova ja kostaa, mutta lempeyden kautta ihminen tulee oikeasti suureksi. (2. Sam. 22:35-36)

Tekojensa tutkiminen

On helppoa koetella toisten teot, mutta kaikki sellainen on miinusta iankaikkisuuden kannalta. Meillä on enemmän kuin tarpeeksi omien tekojemme koettelemisessa ja tutkimisessa; siinä, kuinka kaikki voi tulla täydellisemmin Kristuksen kunniaksi.

Rakkaus

Kuuliaisuudessa Kristuksen lakia kohtaan, tulemme täydelliseen rakkauteen, joka mahdollistaa toistemme rakastamisen niin kuin Kristus on meitä rakastanut. Se on kai suurinta, mitä voimme saavuttaa Kristuksen rakkauden kautta. (Joh. 13:34)

Jumalan lupaukset

Kaikki Jumalan lupaukset ovat todet ja ne toteutuvat meissä niin totta kuin me täytämme ehdot. Jos on totta, että voitamme, niin on myös totta se, että perimme kaiken, ja tulemme istumaan valtaistuimella yhdessä hänen kanssaan. (Ilm. 21:7 ja Ilm. 3:21)

Lempeys

Lempeys on yksi Hengen hienoista hedelmistä. Jotta pystyisimme julistamaan lempeyden ihanuutta, niin silloin on täytynyt tapahtua kaiken kovan murskaaminen omassa elämässämme. Se liittyy kiinteästi ylhäältä tulevaan viisauteen, joka on puhdas, rauhaisa, kohtuullinen, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä. (Jaak. 3:17)

Kristuksen seuraaminen

Jos olemme kuulleet sydämessämme hyvän paimenen äänen: "Seuraa minua!", niin se on niin merkittävä kutsu, että kaikki täällä elämässä väistyy sen äänen tieltä. Jos meillä on jotain sen ohessa, niin emme sovi taivasten valtakuntaan.

Uskon Henki

[Uskon Henki] on innostuksen Henki, joka on täynnä rauhaa ja iloa. Se luottaa täysin ja lujasti ihmeiden Jumalaan ja hänen sanaansa ja iloitsee, täydellisessä levossa. Se on heittänyt toivon ankkurin taivaaseen, ei mihinkään maan päällä. Siksi se ei voi pettyä tai masentua. Se pitää omistajansa pystyssä korkealla ja pyhälle perustalla. Se näkee ihanuuden sairauden, kärsimyksen ja ahdistusten takana ja puhuu uskon sanoja itselleen ja toisille.

Sitaatit on otettu seuraavista artikkeleista BCC:n lehdestä «Skjulte Skatter»: «Tänä päivänä», «Murehtiminen», «Hengelliset israelilaiset», «Lempeys», «Tutkikaa itseänne», «Heille annetut lait», «Totuus, joka on meissä», «Mitä se sinuun koskee? Seuraa sinä minua!» ja «Uskon Henki».

© Copyright Stiftelsen Skjulte Skatters Forlag, Norway | brunstad.org

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.