10 kannustusta niille, jotka käyvät uskon hyvää kilpailua

10 kannustusta niille, jotka käyvät uskon hyvää kilpailua

Tänään on hyvä päivä liittomme uudistamiseen kristittyinä ja päämäärän asettamiseen edistymisellemme.

2 Minuuttia ·
  1. Vaella vain suoraan eteenpäin Jumalan tiellä. Älä katso taaksesi, niin kuin Lootin vaimo. Sano edelleen kyllä Jeesukselle, sillä hän on kaikkea tietoa ylempänä. Unohda se, mikä on takana ja riennä sitä kohti, mikä on edessä ja kiiruhda kohti aarretta, joka on taivaassa myös sinua varten (Fil. 3:12-14; Matt. 6:20).
  2. Älä rakasta maailmaa äläkä sitä, mikä maailmassa on, äläkä koskaan ole maailmallisten asioiden vietävissä, vaan etsi sitä, mikä on taivaissa; sillä taivasten valtakunta on vanhurskautta, rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Tämän valtakunnan syvyyksiin Jumalan Henki vetää meitä, niin että rauha on kuin virta, ja vanhurskaus kuin meren aallot (1. Joh. 2:15; Kol. 3:1-2; Room. 14:17; Jes. 48:18).
  3. Älä koskaan vastusta Jumalan Henkeä, vaan anna sen johtaa sinua; sillä hän kykenee johtamaan sinut kaikkeen totuuteen (Joh. 16:13).
  1.   Älä pelkää, kun joudut tuleen, sillä kulta puhdistetaan tulessa. Liekki ei kärvennä sinua eivätkä virrat tempaa sinua mukaansa

  (1.    Piet. 1:6-7; Jes. 43:2).

  1. Etsi aina ravintoa hengelliselle elämällesi. Hengen ravinto on elämää ja rauhaa, sillä Hengen mieli on elämä ja rauha (Room. 8:6).
  2. Avaa korvasi kunnolla Jumalan Pojan äänelle, niin että voit erottaa paimenen äänen palkkalaisen äänestä (Joh. 10:11,12, 27).

  7. Älä tyydy olemaan vain vähän uskonnollinen ulkoisesti ja yhtä maailmallinen sisimmässäsi. Kaihda sellaista hulluutta. Kanna aina puhdasta lippua äläkä koskaan ole liitossa maailman kanssa. Tässä tulee olla radikaali, sillä Kristusta ja Beliaria, Jumalaa ja maailmaa ei koskaan voida yhdistää (2. Kor. 6:14-17).

  8. Älä koskaan häpeä Jeesuksen nimeä, vaan julista sitä rohkeasti , niin että rohkeutesi voi kasvaa ja palkastasi tulee suuri (Room. 1:16).

  9. Jos sinulta puuttuu viisautta, niin rukoile Jumalaa saadaksesi sitä, sillä hän antaa auliisti ja moittimatta. Jos haluat oppia Jumalasta, seurustele hänen kanssaan, sillä seura tekee kaltaisekseen (Jaak. 1:5; Jaak. 4:8).

  1. Sano edelleen kyllä Jeesukselle ja ei itsellesi ja maailmalle. Jos sen teet, silloin puheestasi tulee vain kyllä ja ei, ja tiedät, että kaikki sen ulkopuolella on pahasta (Matt. 5:37).

   

Raamatunkohdat ovat peräisin etupäässä KR92- sekä Raamattu Kansalle- käännöksestä.