Kirjaudu sisään tai registeröidy ladataksesi e-kirjoja

Saatavana myös Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk

Uusi liitto ja laittomuuden salaisuus

Me elämme viimeisiä aikoja. Vaikeita aikoja, koska ihmisillä on jumalanpelon ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. He kääntyvät pois totuudesta taruihin. (2. Tim. 3:1-5) He ryöstävät Jeesuksen verestä sen voiman.

Mutta Sigurd Bratlie uskaltaa paljastaa petoksen, mikä kätkeytyy sellaisten ilmausten taakse kuin: «Veren alla», «Golgatan veressä on voima», tai «Halleluja» ja «Kiitos ja ylistys».  Hän valaisee, mitä meidän kristittyjen tulee tehdä omalta osaltamme liittoa, jonka teimme Jumalan kanssa Kristuksessa Jeesuksessa. Jumala lupaa pyyhkiä pois meidän syntimme ja siunata meitä kaikella hengellisellä siunauksella ja maallisilla asioilla, mitä tarvitsemme. Ja vastaavasti meidän täytyy luopua kaikesta ja totella kaikessa hänen tahtoaan ja pitää Jeesuksen käskyt.

Tämä kirja innostaa lukijaa seuraamaan Jeesusta kaidalla elämän tiellä; sillä jos emme seuraa häntä tällä tiellä, emme koskaan voi käydä hänen jäljissään, joka ei tehnyt syntiä. (1. Piet. 2:21-24) Tulkoon herätys, joka liikuttaa sydäntämme, niin että olemme halukkaat kuolemaan hänen kanssaan, niin että voimme elää hänen kanssaan, niin että tämä petos – tämä väärä oppi ja laittomuus – voidaan paljastaa ennen kuin Jeesus tulee takaisin.