Kirjaudu sisään tai registeröidy ladataksesi e-kirjoja

Saatavana myös Afrikaans, Deutsch, English, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Română

Jumalan evankeliumi

Sigurd Bratlien sydämellä oli paljastaa Saatanan petos ja osoittaa ihmisilletotuus Jumalan evankeliumista. Tämän voi huomata johdannosta, jonka hän kirjoitti tähän kirjaan:

«Sydämelläni on ollut paljastaa se kauhea eksytys, millä Antikristuksen henki on kyennyt pettämään monet miljoonat  Jumalaan uskovat ihmiset.Tämä henki on selittänyt pois uskon kuuliaisuuden ja sen myötä koko evankeliumin.

Antikristuksen henki on myös väärentänyt armon, niin että useimmat näistä ihmisistä uskovat, että he ovat Jumalan lapsia vaikka eivät ole. Saadakseni esiin tämän eksytyksenja myös oikean armon ja evankeliumin, olen tuonut sen esiin eri luvuissa. Tämä toistuu jokaisessa luvussa. Siksi voit lukea ne itsenäisinä ja saada käsityksen eksytyksestä juuri siinä aiheessa, mistä olet kiinnostunut. Tällä eksytyksellä on vaikutusta kaikilla elämän alueilla.

On merkillistä, että tätä eksytystä ilmeni jo apostolien aikana. Kun luet heidän kirjeitään, näet kuinka voimakkaasti he varoittavat tästä eksytyksestä ja kehottavat varomaan sitä. Kun näin oli apostolien aikana, millaista se sitten on meidän aikanamme?

Toivon, että saat perusteellisen käsityksen tästä luettuasi nämä kappaleet! Kirja on tarkoitettu niille, jotka etsivät todellista jumalanpelkoa.»