Mene suoraan sisältöön
Kirjaudu sisään tai registeröidy ladataksesi e-kirjoja

Available in Deutsch, English, Nederlands, Norsk

Niin suuri pelastus

Apostoli, joka kirjoitti Hebrealaiskirjeen, kutsuu sitä «kehotuksen sanaksi». Tämän kirjan tarkoitus on vahvistaa ja laajentaa kehotusta ja luoda uskoa ja pelastusta kaikille, joilla on taivaallinen kutsumus. Kaikki, jotka seuraavat Hebrealaiskirjeen kehotuksia, voivat saavuttaa tämän suuren pelastuksen.

Hebrealaiskirjeessä saamme kuvan siitä, kuinka suurenmoinen Jeesus on. Hän, joka toi meille evankeliumin. Hän on Jumalan kirkkauden loiste, kaiken perillinen. Hän on esikoinen monien veljien joukossa, voideltu iloöljyllä enemmän kuin he. Hän perusti uuden liiton, joka johtaa täydelliseen pelastukseen, ja hän vihki meille uuden ja elävän tien kaikkein pyhimpään.

Tässä kirjassa kerrotaan perusteellisesti Jumalan ainokaisesta Pojasta, joka ilmestyi veressä ja lihassa niin kuin lapset – me. Siksi kirjassa valaistaan myös Antikristuksen henkeä, joka on selittänyt pois tämän totuuden ja sen myötä pelastuksen ja toivon, jonka Jeesus toi meille. Kirjan tarkoitus on luoda uskoa ja pelastusta kaikille, joilla on taivaallinen kutsumus. (Lue 1. Joh. 4:1-3 ja 2. Joh. 7-8

Opin pääkohdat

Tutustu siihen, kuinka Jumalan sana kehottaa ja auttaa meitä elämään 100% hänen tahtonsa mukaan, niin ettei meidän tarvitse enää langeta syntiin, vaan että voimme päästä voittoisaan elämään.

Seuraa meitä