Mene suoraan sisältöön
Kirjaudu sisään tai registeröidy ladataksesi e-kirjoja

Available in Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk

Morsian, portto ja viimeiset ajat

Tämä on selvä tulkinta Johanneksen profetiasta Ilmestyskirjassa. Tämä kirja on kirjoitettu Toisen maailmansodan päättymisen jälken, ja se on entistä relevantimpi nykyisessä maailmanajassa. Sen pääsanoma on tähdentää jumalaapelkäävän elämän tärkeyttä ennen Jeesuksen toista tulemusta.

Tämä Sigurd Bratlien (1905-1996) kirja on yksi merkittävimmistä Brunstad Christian Churchin lähetystyölle, erityisesti evankelioimistyölle Itä-Euroopassa. Kirja, joka kirjoitettiin Toisen maailmansodan päättymisen jälkeen, keskittyy erityisesti viimeisiin aikoihin. Sigurd Bratlie keskittyy korostamaan jumalaapelkäävän elämän tärkeyttä ennen Jeesuksen paluuta; hän ei ajaudu profetoimaan yksityiskohdista tähän teemaan liittyen, niin kuin monet muut hänen aikalaisensa tekivät, kun he kirjoittivat tai puhuivat viimeisistä ajoista. Siksi kirja on edelleen hyvin ajankohtainen! Ehkä juuri tämän vahvuuden takia monet lukijat monista maista ja kulttuureista saavat hengellistä voimaa ja innostusta kirjan kautta, kun valo suunnataan sisäiseen elämään yhteydessä Jumalaan vastakohtana uskonnolliselle ulkoiselle toiminnalle.

Tämä on voimakas sanoma, joka meidän tulee ottaa sydämellemme; valvoen ja rukoillen, niin että voimme pysyä pystyssä Ihmisen Pojan edessä, kun hän tulee uudelleen – riippumatta siitä, milloin se tapahtuu! ”Valvokaa siis kaiken aikaa ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paeta kaikkea sitä, mikä on tapahtuva ja seisoa Ihmisen Pojan edessä.” Luuk. 21:36.

Opin pääkohdat

Tutustu siihen, kuinka Jumalan sana kehottaa ja auttaa meitä elämään 100% hänen tahtonsa mukaan, niin ettei meidän tarvitse enää langeta syntiin, vaan että voimme päästä voittoisaan elämään.

Seuraa meitä