Mene suoraan sisältöön
Kirjaudu sisään tai registeröidy ladataksesi e-kirjoja

Available in Deutsch, English, Suomi, Français, Nederlands, Norsk, Türkçe

Mitä tarkoittaa olla kristitty

Kristityn elämä on paljon syvempää elämää kuin vain se, että rukoilen Jeesusta tulemaan asumaan sydämeeni ja uskon syntien anteeksiantoon. Se on elämää, jossa on kehitystä ja kasvua siinä, mikä on Jeesuksesta. Tämä kirjanen tuo esiin valtavan selvästi ja yksinkertaisesti sen, mikä on olennaista kristityn elämässä.

Lyhyissä, selkeästi kirjoitetuissa kappaleissa Elias Aslaksen valottaa, mitä merkitsee olla kristitty, miksi olla kristitty ja kuinka kristityksi tullaan. Jokaisessa kappaleessa Jumalan sanan avulla osoitetaan, kuinka meidän tulee toimia kristittyinä. Aslaksen ei kiertele ja kaartele vaan käyttää selkokieltä, mitä ei voi ymmärtää väärin. Uskomalla Jeesukseen Jumalan Poikana  ja siihen työhän, jonka hän teki meidän edestämme, kun hän oli maan päällä ja seuraamalla hänen jalanjäljissään ja tottelemalla käskyjä, jotka hän antoi, olemme aitoja kristittyjä, totisia Kristuksen seuraajia.Tästä hyödyllisestä vihkosesta voit lukea yksityiskohtaisesti totisesta kristillisyydestä ja siitä, kuinkia voimme toteuttaa sitä omassa elämässämme.

Kirjanen osoittaa vääräksi keinotekoisen uskonnollisuuden ulkoisine muotoineen ja tapoineen, ja kuvailee sisäistä elämää Jumalan kasvojen edessä, yksinkertaisessa uskossa ja kuuliaisuudessa. Se on aktiivista elämää, elämää muutoksessa, kehityksessä ja liikkeessä eteenpäin. Tämä valtava työ menee eteenpäin sellaisessa sielussa. Kristitty käy läpi aikamoisen kehityksen.

«Rakasta häntä, joka on rakastanut sinua todella paljon. Älä halveksi hänen vertaan, joka on vuodatettu sinun syntiesi anteeksiannoksi ja voittoisan elämän puolesta.»

Opin pääkohdat

Tutustu siihen, kuinka Jumalan sana kehottaa ja auttaa meitä elämään 100% hänen tahtonsa mukaan, niin ettei meidän tarvitse enää langeta syntiin, vaan että voimme päästä voittoisaan elämään.

Seuraa meitä