Mene suoraan sisältöön
Kirjaudu sisään tai registeröidy ladataksesi e-kirjoja

Available in Afrikaans, Deutsch, English, Suomi, Français, Italiano, Norsk, Nederlands, Română

Kristus ilmestynyt lihassa

Meidän tähtemme Jeesus kantoi meidän syntimme lihassaan, niin että kaikki synti tulisi tuomituksi siellä. Hän halusi tehdä sen ja hän teki sen! Tämän merkitys meille on mittaamaton. Lue lisää siitä, mitä tämä merkitsee kaikille niille, jotka uskovat Kristukseen Jeesukseen Jumalan Poikana ja Ihmisen poikana.

Uskomalla Kristuksen sovitustyöhön saamme syntimme anteeksi. Meille riittää, että uskomme lujasti, että Raamatun mukaan Hän kuoli meidän syntiemme puolesta. (1. Kor. 15:3)Tämä osoittaa myös sen, että hän eli täällä maan päällä, niin ettei hän tehnyt syntiä; sillä muuten hän olisi itse ansainnut kuoleman, eikä hänen kuolemansa siinä tapauksessa olisi ollut sovitus meille.

Mutta meitä ei ole kutsuttu vain saamaan syntimme anteeksi, vaan myös voittamaan synti, seuraamalla häntä, joka ei tehnyt syntiä. (1. Piet. 2:20-24) Ja silloin nimenomaan Kristus ilmestynyt lihassa – Ihmisen pojan asemassa, kiusaukset, vaikeudet, taistelut ja voitot – on elävän kiinnostuksemme kohde ja sillä on suuri merkitys meille.

Tämä kirjanen on kirjoitettu lohdutukseksi, iloksi ja vahvistukseksi kaikille niille, joilla on harras kaipaus ja halu vaeltaa Jeesuksen jalanjäljissä. Kunpa monien silmät avautuisivat Kristuksen suuruudelle ja kauneudelle hänen alentumisessaan lihansa päivinä! Kunpa olisi monia, jotka perehtyisivät syvemmin hänen mestarilliseen työhönsä ja saisivat siitä uskon vahvistusta siihen, että se onnistuu myös heille itselleen, niin että he saavat voiton synnistä kaikissa elämän olosuhteissa!

Opin pääkohdat

Tutustu siihen, kuinka Jumalan sana kehottaa ja auttaa meitä elämään 100% hänen tahtonsa mukaan, niin ettei meidän tarvitse enää langeta syntiin, vaan että voimme päästä voittoisaan elämään.

Seuraa meitä