Mene suoraan sisältöön
Kirjaudu sisään tai registeröidy ladataksesi e-kirjoja

Available in Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Türkçe

Armo Jeesuksessa Kristuksessa

«Kun ihmiset ajattelevat armoa, niin silloin mieleen tulee lähinnä syntien anteeksianto. Koska me kaikki olemme tehneet syntiä, niin me tarvitsemme armoa.» Näin Sigurd Bratlie aloittaa tämän vihkosen armosta. Mutta hän jatkaa kuvailemalla yksityiskohtaisesti sitä, että armo Jeesuksessa Kristuksessa tarkoittaa paljon enemmän kuin vain anteeksiantoa. Se tarkoittaa myös totuutta ja apua. Armo opettaa meitä, ettemme tekisi syntiä, niin että voimme olla täysin vapaita elämään voittoisaa elämää, joka johtaa täydellisyyteen.

Monet ihmiset tyytyvät siihen ajatukseen, että armo tarkoittaa syntien anteeksiantoa. Mutta jos siinä olisi kaikki, mitä armo käsittää, mikä sitten estäisi meitä tekemästä syntiä uudelleen ja uudelleen ja pyytämästä aina uudelleen anteeksi syntejämme? Silloin synnin vakavuus ei olisi niin vakavaa kuin se oikeasti on. Armo sisältää paljon enemmän kuin vain anteeksiannon. Se merkitsee myös totuutta ja apua, niin että voimme lopettaa synnin tekemisen kokonaan, mikä on Jumalan tarkoitus meidän kristittyjen kohdalla. Tämä on parempi toivo Uudessa liitossa. Vanhassa liitossa he saattoivat myös saada syntinsä anteeksi, mutta mikään ei pystynyt johtamaan heitä pois synnistä. Armon kautta Jeesuksessa Kristuksessa voimme saavuttaa paljon enemmän!Nyt voimme tulla täydellisiksi! (Hebr. 6.1) Armo, joka on saatavana meille, tarkoittaa, että saamme voiman korkeudesta, mikä on suurempi kuin synnin valta meihin. Se riittä johtamaan meidät läpi kaikkien kiusausten ilman syntiä. Voimme rohkeasti astua armonvaltaistuimen eteen ja saada apua oikeaan aikaan. Me emme saa antaa tämän armon jäädä kohdallamme turhaksi.

Opin pääkohdat

Tutustu siihen, kuinka Jumalan sana kehottaa ja auttaa meitä elämään 100% hänen tahtonsa mukaan, niin ettei meidän tarvitse enää langeta syntiin, vaan että voimme päästä voittoisaan elämään.

Seuraa meitä