Autuaita ovat puhdassydämiset

Voisit haastatella sataa ihmistä kadulla, etkä löytäisi yhtäkään ihmistä, joka ei haluaisi olla onnellinen. Mutta eivät kaikki ole halukkaita tekemään tarvittavaa niin, että saisivat puhtaan sydämen.

Kirjoittanut Amy Thomas
Autuaita ovat puhdassydämiset

Autuaat ihmiset ovat onnellisia ihmisiä. Ne, jotka ovat puhdassydämisiä, ovat onnellisia, koska he eivät päästä sydämeensä mitään pahaa, mikä voisi tehdä heidät onnettomaksi.

Sen sijaan, että sydän olisi täynnä epäpuhtautta, kiittämättömyyttä, epäuskoa ja pahoja ajatuksia toisista, näillä ihmisillä on puhtaat, hyvät ja terveet ajatukset – kiitollisia ajatuksia ja ajatuksia siitä, kuinka he voivat siunata toisia. Heillä on myös luja, kompromissiin taipumaton vastarinta sydämessään kaikkia itsekkäitä, epäpuhtaita, epäileviä ja murehtivia ajatuksia vastaan, jotka saattavat yrittää tunkea sisään.

Kuinka voin saada – ja säilyttää – puhtaan sydämen?

Voisit haastatella sataa ihmistä kadulla, etkä löytäisi yhtäkään, joka ei haluaisi olla onnellinen. Mutta eivät kaikki ole halukkaita tekemään tarvittavaa niin, että saisivat puhtaan sydämen. Puhtaan sydämen saaminen ja sen puhtaana pitäminen eivät tapahdu sattumalta. Saadakseni puhtaan sydämen, minun tulee saada elämäni kuntoon Jumalan ja ihmisten kanssa ja pyytää anteeksiantoa, jos se on tarpeen. Mutta ei ole tarkoitus, että puhtaus jäisi siihen.

Psalmissa 119: 9 on kirjoitettu: Kuinka voi nuorukainen pitää tiensä puhtaana? Siten, että hän noudattaa sinun sanaasi. Jumalan sana on ohjekirja, joka voi auttaa minua pitämään sydämeni puhtaana koko elämäni ajan. Ei ole monimutkaista alkaa elämään puhdasta elämää. Aluksi otat vain yhden yksinkertaisen jakeen ja olet kuuliainen sitä kohtaan, esim. tämän jakeen 1. Tess. 5: 18: Kiittäkää joka tilassa! Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa. Ajattele, kuinka onnelliseksi tulen kuukaudessa, jos olen kiitollinen kaikesta! Kuinka sitten on vuoden kuluttua? Tai kymmenen vuoden kuluttua? Kuvittele sellaisen pitkän elämän päätös, puhdas sydän täynnä kiitollisuutta, kun aloin tehdä oikeita valintoja jo nuorena!

Kaikissa elämän tilanteissa minun tulee tehdä valintoja, kuinka reagoin toisiin ihmisiin, kuinka käytän vapaa-aikani ja millaisten ajatusten annan vallata mieleni. Kuuliaisuus Jumalan sanaa kohtaan antaa minulle suunnan elämälleni ja auttaa minua tekemään oikeat valinnat kaikissa tilanteissa, mitä kohtaan.

Puhtaudessa eletyn elämän päätös

Daavid sanoi Psalmissa 23: 6: Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti. Tämä on kuvaus elämästä joka on eletty puhtaalla sydämellä – sellainen ihminen tulee vain onnellisemmaksi ja onnellisemmaksi! Hyvyys ja laupeus eivät seuraa vain koko elämän, vaan saan myös iankaikkisen onnen ja siunauksen yhdessä Jeesuksen ja kaikkien pyhien kanssa. Tämä on todella elämisen arvoista elämää – elämää, jossa sydämessä ei ole mitään pahaa, enkä tarvitse katua mitään!

Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan. Matt. 5: 8.

Lataa ilmaiseksi e-kirja

Armo Jeesuksessa Kristuksessa

Kirjoittanut Sigurd Bratlie

«Kun ihmiset ajattelevat armoa, niin silloin mieleen tulee lähinnä syntien anteeksianto. Koska me kaikki olemme tehneet syntiä, niin me tarvitsemme armoa.» Näin Sigurd Bratlie aloittaa tämän vihkosen armosta. Mutta hän jatkaa kuvailemalla yksityiskohtaisesti sitä, että armo Jeesuksessa Kristuksessa tarkoittaa paljon enemmän kuin vain anteeksiantoa. Se tarkoittaa myös totuutta ja apua. Armo opettaa meitä, ettemme tekisi syntiä, niin että voimme olla täysin vapaita elämään voittoisaa elämää, joka johtaa täydellisyyteen.