30 raamatunkohtaa, joista Paholainen ei halua sinun tietävän

Tässä on jakeiden asevarasto Saatanan voittamiseksi joka kerta hänen yrittäessään pettää sinut valheillaan ja petoksellaan.

Kirjoittanut AktiiviKristinusko
30 raamatunkohtaa, joista Paholainen ei halua sinun tietävän

Haastoimme seuraajiamme Facebookissa: ”Mainitse yksi raamatunkohta, jota Paholainen ei halua sinun tietävän.”

Vastakaiku oli aivan ylenpalttinen! Me tunnemme Saatanan juonet, ja tiedämme, että Jumalan sanalla voimme voittaa hänet joka kerta. Jumalan sana on todellinen varustautumisen, voiman ja väkevyyden aarrearkku. Meitä ei todellakaan ole jätetty itsemme varaan voittaaksemme ”Paholaisen juonet”, vaan Jumala on varustanut meidät koko varustuksellaan. Paholainen ei voi vastustaa Jumalan sanaa.

Pyyntö Facebookissa oli oikeastaan hieman ”väärä” – mehän tiedämme, että Saatana kaikkein mieluiten haluaa, ettei Jumalan sana ole lainkaan mielessämme. Ei ole ainuttakaan raamatun jaetta, josta voimme hänen mielestään olla tietoisia. On kuitenkin hyvää harjoitusta ajatella sitä ja ajatella jaetta, joka on ollut meille erityinen ase.

Tässä seuraa vain kourallinen raamatunjakeita, joita ihmiset jakoivat Facebookissa.

Seuraatko meitä Facebookissa? Katso sivuamme tästä (englanninkielinen)

Paholainen ei halua meidän tietävän totuutta hänestä

”…vastustakaa Paholaista, niin hän pakenee luotanne.” Jaak. 4:7.

”Rauhan Jumala on pian murskaava Saatanan teidän jalkojenne alle. Herramme Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne!” Room. 16:20.

”Varas ei tule muuta kuin varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut tuomaan elämän ja yltäkylläisyyden.” Joh. 10:10.

”Suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, koko maanpiirin eksyttäjä, heitettiin maan päälle, ja sen enkelit heitettiin sen kanssa. Sitten minä kuulin voimakkaan äänen sanovan taivaassa: “Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä on heitetty ulos, hän joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä. He ovat voittaneet hänet Karitsan veren ja todistuksensa sanan kautta eivätkä ole rakastaneet henkeään vaan ovat olleet alttiit kuolemaan asti.” Ilm. 12:9-10.

”Olkaa raittiita, valvokaa. Teidän vastustajanne, Paholainen, kulkee ympäri kuin ärjyvä leijona etsien, kenet voisi niellä. Vastustakaa häntä uskossa lujina! Tehän tiedätte, että samat kärsimykset täytyy veljiennekin kestää maailmassa.” 1. Piet. 5:8-9.

”Lapset, te olette Jumalasta, ja te olette voittaneet nuo väärät profeetat, sillä hän, joka on teissä, on suurempi kuin se, joka on maailmassa.” 1. Joh. 4:4.

”Joka tekee syntiä, on Paholaisesta, sillä Paholainen on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi Paholaisen teot.” 1. Joh. 3:8.

Saatana ei halua meidän tietävän, ettei meillä ole mitään pelättävää

”…älä pelkää, sillä minä olen kanssasi. Älä pälyile ympärillesi, sillä minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.” Jes. 41:10.

”Katsokaa, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään teitä vahingoita.” Luuk. 10:19.

«Eihän Jumala ole antanut meille pelkuruuden henkeä vaan voiman, rakkauden ja terveen ymmärryksen hengen.” 2. Tim. 1:7.

Hän ei halua meidän tietävän voimasta, jonka voimme saada

”Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” Room. 8:31.

”Mutta hän sanoi minulle: Minun armoni riittää sinulle, sillä voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa.  Sen tähden kerskaan mieluummin heikkoudestani, jotta Kristuksen voima lepäisi ylläni. Siksi olen mieltynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin ja ahdistuksiin, joihin joudun Kristuksen tähden, sillä kun olen heikko, silloin olen voimakas!” 2. Kor. 12:9-10.

”Kaiken minä voin hänessä, joka minua vahvistaa.” Fil. 4:13.

”Teitä ei ole kohdannut muu kuin inhimillinen kiusaus. Jumala on uskollinen. Hän ei salli teitä kiusattavan enempää kuin kestätte, vaan salliessaan kiusauksen hän valmistaa myös pääsyn siitä, niin että voitte sen kestää.” 1. Kor. 10:13.

Paholainen ei halua, että tunnemme lupaukset, jotka meillä on Kristuksessa

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Joh. 3:16.

”Jumala on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan, hänen, jossa meillä on lunastus, syntien anteeksi saaminen.” Kol. 1:13-14.

”Nyt ei siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa, sillä elämän Hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista. Mikä laille oli mahdotonta, koska se lihan vuoksi oli heikko, sen teki Jumala. Hän lähetti oman Poikansa syntisen lihan hahmossa ja synnin tähden ja tuomitsi synnin lihassa, jotta lain vanhurskauden vaatimus täytettäisiin meissä, jotka emme vaella lihan vaan Hengen mukaan.” Room. 8:1-4.

”Minut on Kristuksen kanssa ristiinnaulittu. Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Minkä nyt elän lihassa, sen elän uskossa Jumalan Poikaan, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä alttiiksi minun puolestani.” Gal. 2:19-20.

”Jos sinä siis tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, niin sinä pelastut, sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Room. 10:9-10.

”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun me vielä olimme syntisiä.” Room. 5:8.

”Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas hän siirtää meistä rikkomuksemme.” Ps. 103:12.

Lue lisää täältä: 

/jumalan-ihmeellinen-lupaus-meille-heprealaiskirjeessa-1139-40

Saatana ei halua meidän tietävän, että uskoon liittyy ehtoja

”Ei jokainen, joka sanoo minulle: ‘Herra, Herra’, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.” Matt. 7:21.

”Olkaa sanan tekijöitä eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne.” Jaak. 1:22.

”Me olemme kaiken tämän todistajia, niin myös Pyhä Henki, jonka Jumala on antanut niille, jotka häntä tottelevat.” Apt. 5:32.

Hän ei halua meidän tietävän, että meidän on niitettävä kylvömme

”Älkää eksykö! Jumala ei salli pilkata itseään. Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Joka kylvää lihaansa, niittää lihasta turmeluksen, mutta joka kylvää Henkeen, niittää Hengestä iankaikkisen elämän.” Gal. 6:7-8.

”Kun sitten himo tulee raskaaksi, se synnyttää synnin, ja kun synti on kypsynyt täyteen mittaansa, se synnyttää kuoleman.” Jaak. 1:15.

”Mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omakseen koko maailman mutta saisi sielulleen vahingon? Tai mitä ihminen voi antaa sielunsa lunnaiksi?” Matt. 16:26.

Paholainen ei halua meidän tietävän, millainen tulevaisuutemme on

”Älä iloitse minusta, viholliseni! Vaikka olenkin kaatunut, minä nousen, ja vaikka istunkin pimeydessä, Herra on minun valoni.” Miika 7:8.

”…ja luotan täysin siihen, että hän, joka on alkanut teissä hyvän työn, vie sen päätökseen Kristuksen Jeesuksen päivään mennessä.” Fil. 1:6.

”…sillä minä tunnen ajatukseni, joita minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra. Ne ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia – minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.” Jer. 29:11.

Varustautuneita voittaaksemme! Jumalan sana antaa meille kaikki tarvitsemamme aseet, vastustaaksemme Saatanaa ja tehdäksemme tyhjäksi hänen tekonsa. Ei ihme, ettei Paholainen halua meidän tietävän näistä raamatun jakeista! Jos olemme velvoitetut palvelemaan Jumalaa, huomaamme, että Paholainen raivoaa, mutta voimme olla rohkeita ja lyödä takaisin, koska meillä on voiton lupaus – joka kerta! Lopputulos on luottamus, lepo ja rauha hengessämme, Hengen hedelmät tulevat esiin elämässämme, ja tulemme osallisiksi iankaikkisesta elämästä.

Ehkä sinua kiinnostaa lukea useampia artikkeleita, joihin on koottu raamatunlauseita, jotka voivat olla hyvä apu ymmärtämään tärkeitä Raamatun aiheita ja keskittymään niihin? Voit myös lukea seuraavat artikkelit: 

 

 

 

Lataa ilmaiseksi e-kirja

Uusi liitto ja laittomuuden salaisuus

Kirjoittanut Sigurd Bratlie

Uusi liitto on henkilökohtainen liitto, johon käymme Jumalan kanssa; siinä sitoudumme tottelemaan kaikkea hänen tahtoaan ja vastaavasti hän sitoutuu varustamaan meidät kaikella, mitä tarvitsemme siihen.
Laittomuuden salaisuus tarkoittaa, että useimmat ihmiset selittävät pois tämän osan armoa, jonka Jeesus on tuonut meille, ja sen sijaan he kääntävät Jumalan armon synnin sallimiseksi.