10 kannustusta niille, jotka taistelevat uskon jaloa taistelua

Tänään on hyvä päivä liittomme uudistamiseen kristittyinä ja päämäärän asettamiseen edistymisellemme.

Kirjoittanut AktiiviKristinusko
10 kannustusta niille, jotka taistelevat uskon jaloa taistelua
  1. Vaella vain suoraan eteenpäin Jumalan tiellä. Älä katso taaksesi, niin kuin Lootin vaimo. Sano edelleen kyllä Jeesukselle, sillä hän on kaikkea tietoa ylempänä. Unohda se, mikä on takana ja riennä sitä kohti, mikä on edessä ja kiiruhda kohti aarretta, joka on taivaassa myös sinua varten (Fil. 3:12-14; Matt. 6:20).
  2. Älä rakasta maailmaa äläkä sitä, mikä maailmassa on, äläkä koskaan ole maailmallisten asioiden vietävissä, vaan etsi sitä, mikä on taivaissa; sillä taivasten valtakunta on vanhurskautta, rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Tämän valtakunnan syvyyksiin Jumalan Henki vetää meitä, niin että rauha on kuin virta, ja vanhurskaus kuin meren aallot (1. Joh. 2:15; Kol. 3:1-2; Room. 14:17; Jes. 48:18).
  3. Älä koskaan vastusta Jumalan Henkeä, vaan anna sen johdattaa sinua; sillä hän kykenee johdattamaan sinut kaikkeen totuuteen (Joh. 16:13).

   

  1.   Älä pelkää, kun joudut tuleen, sillä kulta puhdistetaan tulessa. Liekki ei kärvennä sinua eivätkä virrat tempaa sinua mukaansa

  (1.    Piet. 1:6-7; Jes. 43:2).

  1. Etsi aina ravintoa hengelliselle elämällesi. Hengen ravinto on elämää ja rauhaa, sillä Hengen mieli on elämä ja rauha (Room. 8:6).
  2. Avaa korvasi kunnolla Jumalan Pojan äänelle, niin että voit erottaa paimenen äänen palkkalaisen äänestä (Joh. 10:11,12, 27).

   

  7. Älä tyydy olemaan vain vähän uskonnollinen ulkoisesti ja yhtä maailmallinen sisimmässäsi. Kaihda sellaista hulluutta. Kanna aina puhdasta lippua äläkä koskaan ole liitossa maailman kanssa. Tässä tulee olla radikaali, sillä Kristusta ja Beliaria. Jumalaa ja maailmaa ei koskaan voida yhdistää (2. Kor. 6:14-17).

  8. Älä koskaan häpeä Jeesuksen nimeä, vaan lausu se rohkeasti laula siitä, niin että rohkeutesi voi kasvaa ja palkastasi tulee suuri (Room. 1:16.).

  9. Jos sinulta puuttuu viisautta, niin rukoile Jumalaa saadaksesi sitä, sillä hän antaa auliisti ja moittimatta. Jos haluat oppia Jumalasta, seurustele hänen kanssaan, sillä seura tekee kaltaisekseen (Jaak. 1:5; Jaak. 4:8).

  1. Sano edelleen kyllä Jeesukselle ja ei itsellesi ja maailmalle. Jos sen teet, silloin puheestasi tulee vain kyllä ja ei, ja tiedät, että kaikki sen ulkopuolella on Paholaisesta (Matt. 5:37).

   

Artikkelen ble inspirert av et brev skrevet av Johan Oscar Smith til sin bror Aksel Smith, den 25. juni 1905, og utgitt av Skjulte Skatters Forlag i boken «Johan O. Smiths etterlatte brev» (brev # 3).

Artikkeli on erään kirjeen inspiroima, kirjeen, jonka Johan Oscar Smith kirjoitti veljelleen Aksel Smithille 25. kesäkuuta 1905. Se on julkaistu Skjulte Skatter kustantamon toimesta kirjassa Johan O. Smith Kirjeitä 1898 – 1943

Lataa ilmaiseksi e-kirja

Mitä tarkoittaa olla kristitty

Kirjoittanut Elias Aslaksen

Kristityn elämä on paljon syvempää elämää kuin vain se, että rukoilen Jeesusta tulemaan asumaan sydämeeni ja uskon syntien anteeksiantoon. Se on elämää, jossa on kehitystä ja kasvua siinä, mikä on Jeesuksesta. Tämä kirjanen tuo esiin valtavan selvästi ja yksinkertaisesti sen, mikä on olennaista kristityn elämässä.