Mene suoraan sisältöön

Adventti – vapauden odotus!

Mitä olisi kristinusko ollut ilman, että Jeesus syntyi maan päälle? Adventtiaika antaa minulle erityisen tilaisuuden ajatella, kuinka rakas Pelastajani syntyi ihmiseksi, ja mitä mahdollisuuksia se avasi minun elämääni.

Mitä olisi kristinusko ollut ilman, että Jeesus syntyi maan päälle? Adventtiaika antaa minulle erityisen tilaisuuden ajatella, kuinka rakas Pelastajani syntyi ihmiseksi, ja mitä mahdollisuuksia se avasi minun elämääni.

Adventtiaika johdattaa sitä päivää kohti, jolloin aivan uusi toivo syttyi kaikille niille, jotka olivat väsyneitä olemaan omien himojensa, halujensa ja kaikenlaisten taipumustensa orjia. Niin, toivon valo syttyi kaikille niille, jotka kärsivät kaikesta omassa luonnossaan olevasta ahtaasta, kylmästä ja pahasta, joka tuhoaa rauhan, kaiken hyvän, vahvistavan ja rakentavan.

Hänellä, joka tuli maan päälle, on kyky laittaa asiat kuntoon – hänellä, joka on mestari pelastamaan ja vapauttamaan. Hän, joka on voittanut kaiken pimeyden ja kuoleman ja joka ensimmäisenä julisti valoa! Se on Hän, rauhanruhtinas, vapahtaja, neuvonantaja ja välittäjämme Jumalan ja meidän välillämme. Näinä päivinä annamme Hänen vähäpätöisen ja köyhän syntymän vaikuttaa meihin ja kokoonnumme sen ympärille.

Iloitkaamme lapsenmielisesti tästä pienestä poikalapsesta. Monet ennustukset kävivät toteen hänen syntyessään. Meidän on tarkoitus pelastua hänen elämänsä kautta niin, että myös meistä kirjoitetut profeetalliset sanat käyvät toteen. Ajattele – ”paholaisen toimet mitätöidään” elämämme kautta! Meidät, jotka olimme ennen synnin orjia, voidaan vapauttaa, kun tunnustamme totuuden itsestämme. Joh. 8: 31-36.

Me, jotka ennen olimme synnin orjia, voimme nyt tulla vapauteen sen kautta, että tunnustamme totuuden itsestämme.Joh. 8:31-36.

• Vapaus kuolla pois itsestämme!

• Vapaus elää Jeesuksen elämää!

• Vapaus epäitsekkäästi pakvella toisia!

• Vapaus rakastaa ilman mitään rajoituksia!

– Mikä ihmeellinen vapaus Jeesuksessa Kristuksessa, mikä on nyt mahdollista kokea jokaiselle meistä. Ei ihme, että enkelit huusivat: «Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra. Tämä on merkkinä teille: te löydätte lapsen, joka makaa kapaloituna seimessä.» Ja samalla hetkellä oli enkelin ympärillä suuri taivaallinen sotajoukko, joka ylisti Jumalaa sanoen:
«Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa.»
Luuk. 2:10-14.

Oi, kuinka hän ansaitseekaan antautumisemme hänelle, meidän vilpittömän rakkautemme, huomiomme ja kuulevan korvan. Hänen korvansa on myös suuntautunut kuulemaan meidän rukouksiamme, hän toivoo saavansa jakaa henkilökohtaisen ehtoollisaterian kanssamme, hän haluaa henkilökohtaisen keskusteluyhteyden kanssamme. Ilm. 3:20 ja 1.Kor. 1:9. Avatkaamme sydämemme ovi hänen puheelleen, valolleen, lämmölleen ja rajattomalle rakkaudelleen! Maailman kaikki ilo on tyhjää sen rinnalla, että tulee hänen valtaamakseen!

Opin pääkohdat

Tutustu siihen, kuinka Jumalan sana kehottaa ja auttaa meitä elämään 100% hänen tahtonsa mukaan, niin ettei meidän tarvitse enää langeta syntiin, vaan että voimme päästä voittoisaan elämään.

Lataa ilmaiseksi e-kirja

Minä olen ristiinnaulittu Kristuksen kanssa

Tämä kirjanen perustuu siihen, mitä Paavali kirjoittaa Gal. 2:19-20:ssä: «Minut on Kristuksen kanssa ristiinnaulittu. Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa.» Tässä Elias Aslaksen selittää, mitä se tarkoittaa ja kuinka lukijalla voi olla sama todistus elämässään kuin Paavalilla.

Seuraa meitä